Închide meniul
EXCLUSIV

Jucătorul care îi face mari probleme lui Gigi Becali, la FCSB. „E dificil. E greu de controlat”

Dan Roșu Publicat: 28 noiembrie 2022, 10:05

Reclamă
Jucătorul care îi face mari probleme lui Gigi Becali, la FCSB. „E dificil. E greu de controlat

Jucătorul care îi face mari probleme lui Gigi Becali, la FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Jucătorul care îi face mari probleme lui Gigi Becali, la FCSB, este Billel Omrani. Anunţul a fost făcut de Giovanni Becali, după o discuţie avută cu Dan Petrescu, fostul antrenor al atacantului, la CFR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni a analizat şi situaţia „petrecăreţilor”. Billel Omrani, Andrei Vlad şi Joyskim Dawa au petrecut până la 5 dimineaţa. Ei riscă o amendă de la Gigi Becali, care pune preţ pe viaţa extrasportivă a fotbaliştilor săi.

Jucătorul care îi face mari probleme lui Gigi Becali, la FCSB

„Omrani e un jucător dificil. Îmi spunea Dan Petrescu, e greu să-l controlezi. Puteau să stea undeva să petreacă cu nevestele, cu prietenele, cu iubitele, într-un loc unde nu apare în mass-media. Gigi va renunţa probabil la cei care au dezamăgit.

Nu văd normal ca nişte jucători profesionişti care câştigă destul de bine să rămână până la ora 5, consumând băuturi alcoolice.

Dacă a fost un comportament civilizat îîn timpul lor liber şi nu au consumat băuturi alcoolice excesive, probabil că Gigi ar trece peste”, a spus Giovanni Becali, într-un interviu acordat exclusiv pentru Antena Sport.

Reclamă

Petrecere de pomină pentru trei jucători de la FCSB

Însoţiţi de prietene, cei trei fotbalişti s-au distrat într-un club din nordul Capitalei. Nu s-au ferit să se întreacă în shot-uri, anunţă cancan.ro. Chiar dacă trebuiau să dea „stingerea” devreme, aceştia au stat până dimineaţă.

Omrani a ţinut-o din petreceri în petreceri. Tot el s-a dezlănţuit şi la nunta lui Denis Haruţ. S-a aflat în prim-plan și a dat dedicații.

Şi atunci, Billel l-a avut alături pe Joyskim Dawa, fundaşul care a fost criticat în dese rânduri pentru gafele pe care le-a făcut în apărare. Omrani chiar a dat și dedicații pentru colegii săi de la FCSB, apoi cunoscutul manelist Luis Gabriel a dat tonul la „Steaua e numai una”, cântecul devenit celebru în urmă cu mai bine de 15 ani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și