Închide meniul

Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers! Ce tehnician a angajat clubul, după demiterea lui Giovanni van Bronckhorst

Alexandru Ivan Publicat: 28 noiembrie 2022, 22:12

Reclamă
Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers! Ce tehnician a angajat clubul, după demiterea lui Giovanni van Bronckhorst

Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers. Clubul scoțian l-a înlocuit pe Giovanni van Bronckhorst, care a fost demis în urmă cu o săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers a anunțat, luni, că englezul Michael Beale va fi noul antrenor principal al formației de pe Ibrox. Tehnicianul a semnat un contract până în 2026.

Ianis Hagi are un nou antrenor la Rangers

Beale o cunoaște pe Rangers. A mai fost secund la echipa lui Ianis Hagi în perioada 2018-2021. A plecat odată cu Steven Gerrard.

Englezul a antrenat până acum o singură echipă de seniori. O pregătea pe Queens Park Rangers de la începutul acestei stagiuni. De-a lungul carierei a mai fost secund la Aston Villa și Sao Paolo și a pregătit echipele U21 a lui Liverpool.

„Este fantastic să mă întorc și să văd pe toată lumea în această dimineață, există câteva fețe noi, dar au rămas unii oameni pe care îi cunosc foarte bine, așa că este grozav să-i văd pe toți. Sunt extrem de mândru, Rangers este un club minunat, este o instituție. Pentru toți cei care lucrează aici este un privilegiu imens, dar să fii managerul acestui club de fotbal este extrem de special. Câțiva oameni minunați au stat pe acest scaun înaintea mea și sunt extrem de mândru că sunt persoana care stă aici acum„, a spus Michael Beale, conform site-ului oficial al lui Rangers.

Reclamă

Michael Beale nu îl va avea încă din startul mandatului la dispoziție pe Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi și-a rupt ligamentele încrucișate în timpul unui meci în luna ianuarie și nu a revenit după accidentare nici până în prezent.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și