Închide meniul

Victor Becali, dezvăluiri despre stadiul recuperării lui Ianis Hagi: „Gică Hagi a fost ferit de asemenea ghinioane”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 noiembrie 2022, 17:21

Reclamă
Victor Becali, dezvăluiri despre stadiul recuperării lui Ianis Hagi: „Gică Hagi a fost ferit de asemenea ghinioane

Victor Becali, dezvăluiri despre stadiul recuperării lui Ianis Hagi

Ianis Hagi a revenit la antrenamente / Instagram

Victor Becali a oferit detalii despre stadiul recuperării lui Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a suferit o ruptură de ligamente la începutul anului şi a fost operat. Mijlocaşul de 24 de ani a revenit, în cele din urmă, la antrenamentele lui Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi e gata să îşi facă apariţia şi într-un meci oficial, după Campionatul Mondial 2022. Victor Becali a recunoscut că a vorbit cu internaţionalul român şi că va reveni mai puternic după cel mai dificil moment din carieră.

Victor Becali a spus care este stadiul recuperării lui Ianis Hagi

Ianis este bine, i-am urat la mulţi ani de ziua lui, se pregăteşte să revină. Va reveni, e un tip serios, muncitor, taică-său (n.r. Gică Hagi) a fost ferit de asemenea ghinioane, ăsta e un ghinion”, a declarat Victor Becali la orangesport.ro.

Ianis Hagi a postat, pe reţelele sociale, mai multe imagini de la revenirea la antrenamente. Nu a mai jucat din luna ianuarie.

Sunt bine din punct de vedere mental şi cred că asta este cel mai important pentru mine în acest moment. Fizic cresc în fiecare săptămână, văd progresul şi asta este întotdeauna pozitiv, sunt fericit.

Reclamă
Reclamă

Îmi amintesc de prima zi în care mi-am pus ghetele şi am început să alerg, doar atingând iarba, simţind iarba, mirosind iarbă, mă simţeam ca acasă. Este un sentiment diferit pe care nu l-ai putea avea nicăieri altundeva.

Chiar şi o alergare mică de 10 minute, probabil că mă bucur de ea de două ori mai mult decât mă bucuram înainte de accidentare. Doar te face să realizezi cât de mult ai crescut de când erai copil şi îţi atingi visele şi lucrezi pentru ele, te simţi bine”, a spus Ianis Hagi.

Prin ce a trecut Ianis Hagi după ce a fost operat

Jucătorul român de 24 de ani s-a accidentat, în ianuarie, în timpul primei reprize a victoriei din Cupa Sei, obţinută de Rangers, pe teren propriu, împotriva formaţiei Stirling Albion, scor 4-0.

Reclamă

Când eram doar în cârje, nu puteam face mare lucru. Am stat aici în Glasgow şi apoi o perioadă în Amsterdam. Trebuie să mulţumesc clubului pentru asta, au fost cu adevărat deschişi la ceea ce a fost bun din punct de vedere mental pentru mine. Am fost la Amsterdam, acasă în România.

A fost foarte important pentru mine şi, evident, în toate aceste perioade am avut întotdeauna kinetoterapeutul cu mine şi am muncit mereu încercând să mă întorc cât mai curând posibil. Am fost în Portugalia în pre-sezon şi am avut o săptămână liberă. A fost singura mea săptămână liberă din ultimele nouă luni şi jumătate.

A fost foarte bine să mă întorc aici, să fiu alături de echipă. Vrei să fii aici, vrei să fii în preajma băieţilor, aşa că a fost greu din punct de vedere mental şi fizic, dar văd că sunt aproape de destinaţia mea finală şi nu există un sentiment mai bun„, a spus Hagi.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și