Închide meniul

Giovanni van Bronckhorst a fost demis de la Rangers! Cum a reacționat Ianis Hagi

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2022, 17:14

Reclamă
Giovanni van Bronckhorst a fost demis de la Rangers! Cum a reacționat Ianis Hagi

RReacția lui Ianis Hagi după ce Giovanni van Bronckhorst a fost demis de la Rangers

Ianis Hagi și Giovanni van Bronckhorst, într-un meci pentru Rangers / Profimedia

Rangers, echipa lui Ianis Hagi, a anunţat, luni, că l-a demis pe antrenorul olandez Giovanni van Bronckhorst din cauza rezultatelor slabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un comunicat de presă publicat luni, Consiliul de Administraţie al Rangers a anunțat despărțirea de Giovanni van Bronckhorst.

Giovanni van Bronckhorst a plecat de la Rangers

„Sincere mulţumiri lui Gio pentru toate eforturile depuse de la numirea sa. Gio a condus clubul la o a cincea finală europeană şi a câştigat Cupa Scoţiei în mai anul trecut. De asemenea, a condus echipa la prima calificare a clubului în Liga Campionilor în doisprezece ani”.

Din păcate, rezultatele şi performanţa din ultimele luni nu au fost la înălţimea aşteptărilor şi a fost luată astăzi decizia consiliului de a rezilia contractul managerului”, se arată în comunicat.

Reclamă
Reclamă

Reacția lui Ianis Hagi după ce Giovanni van Bronckhorst a fost demis de la Rangers

Ianis Hagi a reacționat după anunțul oficial al despărțirii de Giovanni van Bronckhorst. Românul a avut un mesaj de apreciere pentru fostul său antrenor.

„Toate cele bune, șef! A fost o plăcere!”, a scris Ianis, pe Instagram.

Instagram Ianis Hagi

În cea mai mare parte a mandatului, tehnicianul olandez nu l-a avut pe românul Ianis Hagi la dispoziție. Fiul lui Gică Hagi și-a rupt ligamentele încrucișate în timpul unui meci în luna ianuarie și nu a revenit după accidentare nici până în prezent.

Reclamă

Cifrele lui Giovanni van Bronckhorst la Rangers

Giovanni van Bronckhorst a preluat-o pe Rangers în noiembrie 2021. Olandezul a câștigat Cupa Scoției în sezonul precedent și, de asemenea, a obținut calificarea în grupele Champions League în actuala stagiune, unde scoțienii au pierdut însă toate meciurile.

În total, în 68 de meciuri pe banca lui Rangers, van Bronckhorst a adunat 42 de victorii, 11 remize și 15 înfrângeri.

47 de ani are Giovanni van Bronckhorst. Înainte să ajungă la Rangers, le-a mai antrenat pe Guangzhou City, din China, și pe Feyenoord, din Olanda.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59 21 oct.

Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”

23:51 21 oct.

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

23:40 21 oct.

Marius Şumudică, discurs neaşteptat înaintea derby-ului cu FCSB: „Plecăm cu şansa a doua! E cea mai bună echipă!”

23:35 21 oct.

Claudiu Petrila a spus cum i-a motivat pe giuleşteni şedinţa cu Dan Şucu! Avertisment pentru colegi, înaintea derby-ului cu FCSB!

23:34 21 oct.

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

23:11 21 oct.

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

1 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 2 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 3 VideoReacţia lui Răzvan Lucescu după scandalul uriaş de la finalul meciului AEK – PAOK 1-1: „Ne-au furat, nu voi uita niciodată” 4 Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun” 5 VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească” 6 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite
Citește și