Închide meniul
Video

Liviu Ganea are succes în afaceri. Fostul dinamovist vinde mâncăruri tradiţionale la Târgul de Crăciun din Bucureşti. EXCLUSIV

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2022, 20:37

Liviu Ganea are succes în afaceri. Fostul dinamovist vinde mâncăruri tradiţionale la târgul de Crăciun din Bucureşti

Liviu Ganea vinde mâncare la Târgul de Crăciun / Antena Sport

Liviu Ganea are succes în afaceri după ce şi-a agăţat ghetele în cui. Fotbalistul care a ajutat-o pe Dinamo să câştige ultimul titlu, în 2007, vinde mâncăruri tradiţionale la Târgul de Crăciun din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost golghter la grupării din Ştefan cel Mare s-a lăsat de fotbal şi a intrat în afaceri… cu bunătăţi. El îi aşteaptă pe oameni cu mancăruri tradiţionale, la târgul din Piaţa Constituţiei.

Liviu Ganea are succes în afaceri, la Târgul de Crăciun din Bucureşti

Îmbrăcat în haine tradiţionale! Aşa îi primeşte fostul dinamovist, Liviu Ganea, pe cei care vin să guste din produsele tradiţionale.

Mi-a venit ideea din 2019, pentru că de atunci suntem participanţi aici, la Târgul de Crăciun. Facem mâncare românescă, tradiţională, să oferim bucureştenilor ceva de calitate şi ceva bun.

Aşa trebuie să îi întâmpinăm pe oameni, să aducem spiritul tradiţional. Avem pastramă de oaie marinată, care se ţine în baiţ 3-4 zile. Avem pomana porcului, avem cârnaţi de oaie. De 1 decembrie o să avem şi fasole„, a declarat Liviu Ganea pentru Antena Sport.

Reclamă

Pentru că ţin la greutatea lor, fotbaliştilor le e frică să-l viziteze pe Ganea la târg. Nici el nu mergea, când juca.

Atunci mâncam foarte puţin, pentru că atunci aveai cântarul în ianuarie, nu puteai să mănânci foarte mult„, a recunoscut fostul internaţional român.

Nicolae Stanciu vrea să o vadă din nou pe Dinamo în Liga 1

Nicolae Stanciu vrea să o vadă din nou pe Dinamo în Liga 1. Deşi a evoluat pentru FCSB, internaţionalul român a privit cu regret retrogradarea „câinilor” de la finalul sezonului precedent, şi susţine că locul alb-roşilor este pe scena primei ligi din România.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se luptă pentru calificarea în play-off-ul din Liga a 2-a. „Câinii” tocmai au pierdut cu Poli Iaşi şi şi-au diminuat serios şansele de a obţine calificarea. Au ajuns pe locul 11 în Liga 2, la patru puncte în spatele ocupantei locului 6. Au mai rămas patru etape de disputat.

Nicolae Stanciu a declarat că retrogradarea suferită de Dinamo, în sezonul precedent, poate fi un punct de plecare pentru ca echipa să se reorganizeze. Totodată, internaţionalul român a mărturisit că trupa alb-roşie nu merită să se zbată în eşalonul secund al României, ţinând cont de tradiţia clubului.

Nu. A fost un lucru firesc ceea ce s-a întâmplat, având în vedete toate problemele pe care le-a avut. Îmi pare rău, este o echipă de tradiție din România și cu siguranță nu merită să fie în Liga 2. Dar, acum, lucrul acesta pentru ei poate să fie unul bun, să fie un nou început, să se reorganizeze, să pună clubul din nou pe picioare și să ajungă din nou în Liga 1. Acolo este locul lui Dinamo”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și