Închide meniul
Video

Liviu Ganea are succes în afaceri. Fostul dinamovist vinde mâncăruri tradiţionale la Târgul de Crăciun din Bucureşti. EXCLUSIV

Antena Sport Publicat: 29 noiembrie 2022, 20:37

Liviu Ganea are succes în afaceri. Fostul dinamovist vinde mâncăruri tradiţionale la târgul de Crăciun din Bucureşti

Liviu Ganea vinde mâncare la Târgul de Crăciun / Antena Sport

  • Liviu Ganea are succes în afaceri
  • Fostul dinamovist vinde mâncare tradiţională la Târgul de Crăciun

Liviu Ganea are succes în afaceri după ce şi-a agăţat ghetele în cui. Fotbalistul care a ajutat-o pe Dinamo să câştige ultimul titlu, în 2007, vinde mâncăruri tradiţionale la Târgul de Crăciun din Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost golghter la grupării din Ştefan cel Mare s-a lăsat de fotbal şi a intrat în afaceri… cu bunătăţi. El îi aşteaptă pe oameni cu mancăruri tradiţionale, la târgul din Piaţa Constituţiei.

Liviu Ganea are succes în afaceri, la Târgul de Crăciun din Bucureşti

Îmbrăcat în haine tradiţionale! Aşa îi primeşte fostul dinamovist, Liviu Ganea, pe cei care vin să guste din produsele tradiţionale.

Reclamă

Mi-a venit ideea din 2019, pentru că de atunci suntem participanţi aici, la Târgul de Crăciun. Facem mâncare românescă, tradiţională, să oferim bucureştenilor ceva de calitate şi ceva bun.

Aşa trebuie să îi întâmpinăm pe oameni, să aducem spiritul tradiţional. Avem pastramă de oaie marinată, care se ţine în baiţ 3-4 zile. Avem pomana porcului, avem cârnaţi de oaie. De 1 decembrie o să avem şi fasole„, a declarat Liviu Ganea pentru Antena Sport.

Reclamă

Pentru că ţin la greutatea lor, fotbaliştilor le e frică să-l viziteze pe Ganea la târg. Nici el nu mergea, când juca.

Atunci mâncam foarte puţin, pentru că atunci aveai cântarul în ianuarie, nu puteai să mănânci foarte mult„, a recunoscut fostul internaţional român.

Nicolae Stanciu vrea să o vadă din nou pe Dinamo în Liga 1

Nicolae Stanciu vrea să o vadă din nou pe Dinamo în Liga 1. Deşi a evoluat pentru FCSB, internaţionalul român a privit cu regret retrogradarea „câinilor” de la finalul sezonului precedent, şi susţine că locul alb-roşilor este pe scena primei ligi din România.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se luptă pentru calificarea în play-off-ul din Liga a 2-a. „Câinii” tocmai au pierdut cu Poli Iaşi şi şi-au diminuat serios şansele de a obţine calificarea. Au ajuns pe locul 11 în Liga 2, la patru puncte în spatele ocupantei locului 6. Au mai rămas patru etape de disputat.

Nicolae Stanciu a declarat că retrogradarea suferită de Dinamo, în sezonul precedent, poate fi un punct de plecare pentru ca echipa să se reorganizeze. Totodată, internaţionalul român a mărturisit că trupa alb-roşie nu merită să se zbată în eşalonul secund al României, ţinând cont de tradiţia clubului.

Nu. A fost un lucru firesc ceea ce s-a întâmplat, având în vedete toate problemele pe care le-a avut. Îmi pare rău, este o echipă de tradiție din România și cu siguranță nu merită să fie în Liga 2. Dar, acum, lucrul acesta pentru ei poate să fie unul bun, să fie un nou început, să se reorganizeze, să pună clubul din nou pe picioare și să ajungă din nou în Liga 1. Acolo este locul lui Dinamo”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă