Închide meniul

Nicolae Stanciu vrea să o vadă din nou pe Dinamo în Liga 1: „Acolo le este locul” + Ce spune despre lupta la titlu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 16:36

Nicolae Stanciu vrea să o vadă din nou pe Dinamo în Liga 1: „Acolo le este locul + Ce spune despre lupta la titlu

Nicolae Stanciu o vrea înapoi în Liga 1 pe Dinamo

Nicolae Stanciu, înaintea unui meci al României / Profimedia Images

Nicolae Stanciu vrea să o vadă din nou pe Dinamo în Liga 1. Deşi a evoluat pentru FCSB, internaţionalul român a privit cu regret retrogradarea „câinilor” de la finalul sezonului precedent, şi susţine că locul alb-roşilor este pe scena primei ligi din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se luptă pentru calificarea în play-off-ul din Liga a 2-a. Ovidiu Burcă i-a adus pe „câini” la doar patru puncte de primele şase clasate, deşi începutul sezonului a fost unul dezastruos pentru trupa din Ştefan cel Mare.

Nicolae Stanciu vrea să o vadă din nou pe Dinamo în Liga 1

Nicolae Stanciu a declarat că retrogradarea suferită de Dinamo, în sezonul precedent, poate fi un punct de plecare pentru ca echipa să se reorganizeze. Totodată, internaţionalul român a mărturisit că trupa alb-roşie nu merită să se zbată în eşalonul secund al României, ţinând cont de tradiţia clubului.

„Nu. A fost un lucru firesc ceea ce s-a întâmplat, având în vedete toate problemele pe care le-a avut. Îmi pare rău, este o echipă de tradiție din România și cu siguranță nu merită să fie în Liga 2. Dar, acum, lucrul acesta pentru ei poate să fie unul bun, să fie un nou început, să se reorganizeze, să pună clubul din nou pe picioare și să ajungă din nou în Liga 1. Acolo este locul lui Dinamo”, a declarat Nicolae Stanciu, pentru gsp.ro.

Totodată, mijlocaşul lui Wuhan Three Towns a analizat şi lupta la titlu din Liga 1. Acesta a declarat că toate cele şase echipe care îşi vor asigura calificarea în play-off vor avea şanse la primul loc, iar în privinţa lui CFR Cluj, Stanciu ete de părere că trupei lui Dan Petrescu îi va fi greu să obţină cel de-al şaselea titlu consecutiv.

Reclamă

„Sunt mai multe echipe care pot să câștige, dar, din ce mi se pare, nu mai e o favorită certă, cum era în anii trecuți. Atunci când CFR a câștigat de cinci ori la rând. Acum nu știu dacă pot să zic că tot CFR va lua titlul sau că ei ar fi principalii favoriți. Cred că toate cele șase care vor intra în play-off au șanse să câștige campionatul”, a mai spus Nicolae Stanciu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga au fost oferite chiar de agentul mijlocaşului român. Anamaria Prodan susţine că dacă Wuhan Tree Towns îl va lăsa să plece pe român, sunt şanse ca acesta să accepte oferta cehilor.

Fosta echipă a lui Stanciu îi oferă un salariu anual de 1.8 milioane de euro. Astfel, şansele ca Stanciu să ajungă la CFR pentru 500.000 de euro pe an sunt nule. „România nu îşi permite transferul lui Stanciu”, ne anunţă şi Anamaria.

Reclamă 4 / 0/3

„Aşteptăm şi vedem ce vor cei din China. Să spună hotărât că-l lasă să plece. E sub contract, e greu de vorbit aşa. Ei au ţinut foarte tare la Stanciu, dar au primit bani buni pe el. Ăsta e fotbalul, vii, pleci, vii, pleci. Niciun jucător să nu spună `nu mă duc acolo niciodată`.

Toată cariera lui a avut perioade extraordinare. N-a fost un jucător care să nu facă faţă unde a fost. În momentul ăsta, dacă mă întrebaţi, nu este ceva viabil. România nu îşi permite transferul lui Stanciu. Când pleacă afară, e foarte greu să se mai întoarcă.

Stanciu este cel mai mare fotbalist pe care îl are România în momentul actual. Poate să se supere oricine, dar nu zic asta pentru că îl reprezint eu”, a spus Prodan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” Vezi toate știrile
Citește și