Închide meniul

Steliano Filip și-a găsit echipă! Cu cine a semnat fostul jucător al lui Dinamo

Alexandru Ivan Publicat: 29 noiembrie 2022, 20:42

Reclamă
Steliano Filip și-a găsit echipă! Cu cine a semnat fostul jucător al lui Dinamo

Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Steliano Filip și-a găsit o nouă echipă, la cinci luni după ce s-a despărțit de Dinamo. Cu cine a semnat fostul căpitan al dinamoviștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, Steliano Filip s-a înțeles cu Mezokovesd, echipa de pe locul nouă din campionatul Ungariei. Românul a semnat cu maghiarii pe doi ani și jumătate.

Steliano Filip și-a găsit o nouă echipă

„Da, am semnat, sunt fericit, dar nu vreau să vorbesc acum mai multe despre acest contract. Mulțumesc!”, a spus Steliano Filip.

La Mezokovesd, Filip va fi coleg cu Arpad Tordai, fostul portar al celor de la Farul. Noua echipă a lui Stelu are 16 puncte adunate în tot atâtea meciuri în actuala stagiune, fiind la o singură lungime în fața „lanternei roșii”, Vasas.

Steliano Filip nu a mai jucat într-un meci oficial de la returul barajului dintre Dinamo și „U” Cluj 1-1, pe 29 mai, meci în urma căruia „câinii” au retrogradat în Liga 2.

Reclamă
Reclamă

Fostul dinamovist are 28 de ani. Cota sa de piață a scăzut la 200.000 de euro. În urmă cu cinci ani, era evaluat la aproape 1,5 milioane de euro.

Steliano Filip, acuzații incredibile la conducerea lui Dinamo

Filip a făcut acuzații incredibile la adresa conducerii lui Dinamo, care i-ar fi cerut echipamentul înapoi după retrogradare. Fundașul a depus memoriu pentru a-și primii restanțele salariale. În cele din urmă, jucătorul de 28 de ani a renunțat la lupta juridică și a plecat din „Ștefan cel Mare” fără să primească vreun ban.

Steliano Filip a dezvăluit că oficialii lui Dinamo i-au stipulat în contract o clauză inedită, care l-a scos din sărite. Clauza respectivă se referea la faptul că viitoarea echipă cu care va semna fundașul va trebui să-i vireze lui Dinamo un procent de 20% dintr-un viitor transfer.  

Reclamă

„Le-am arătat clauza și lui Ivanovski, și lui Matei. Erau șocați cât de penibili au fost. Păi, eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza asta, în condițiile în care tu nu ai cerut nimănui nimic? Probabil, ideea este că au vrut să «mă facă puțin», fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni”, a spus, Steliano Filip, în iulie, conform prosport.ro.

Steliano Filip, despre momentul care a dus la retrogradarea lui Dinamo

Ce a spus Filip după ce Dinamo a ajuns la marginea falimentului

Steliano Filip a declarat că îndepărtarea lui Flavius Stoican de la Dinamo a reprezentat un moment crucial, antrenorul fiind singurul care reușise să unească un vestiar ”împărțit în șapte”.

„S-a spus că eu schimb antrenorii, că eu fac, că eu dreg. Prefer să nu vorbesc despre Uhrin. Îl respect și atât. Dacă vreți punctul meu de vedere, cu tot respectul pentru Uhrin, greșeala s-a făcut când a fost schimbat Stoican.

Și vă spun și de ce. Pentru că atunci vestiarul era împărțit nu în două, ci în șapte. Nici oamenii de la Săftica nu se mai înțelegeau între ei. Iar când a fost Flavius, ne-a unit pe toți, a fost atmosfera foarte bună.

Nu s-a ținut cont că Flavius nu a avut lotul complet la dispoziție, ba erau suspendați, ba accidentați, ba cu Coronavirus. Când am fost bine, atunci s-a dorit schimbarea lui. Și aici nu mă refer la domnul Zăvăleanu, pentru că el e singurul pe care l-am simțit aproape de echipă și care și-a dorit cu adevărat.

Nu vreau să vorbesc, pentru că și eu știu, în mare, cine și de ce. Din DDB, da. Au fost și orgolii. Știți foarte bine ce s-a întâmplat anii trecuți, disputa aia și de ce a fost îndepărtat Stoican. Nu era cazul. Dar ăsta a fost un motiv din cauza căruia era iarăși vestiarul rupt. A fost greu, pentru că au fost acele schimbări de antrenori.

De jucători nici nu mai vorbesc. Sincer, cu cei care am început campionatul, copiii ăia nici nu știu dacă mai joacă fotbal acum. Domnul Zăvăleanu a cam fost singurul lângă echipă. Așa-zișii dinamoviști, în loc să fie lângă echipă și să fim mai uniți, au avut orgolii, au fost înțepături”, a spus Steliano Filip, în iulie, citat de digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și