Închide meniul

Dinamo, șanse tot mai mici să scape de faliment! Steliano Filip: ”Mi-e greu să cred că va rezista!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 iulie 2022, 8:47

Dinamo, șanse tot mai mici să scape de faliment! Steliano Filip: ”Mi-e greu să cred că va rezista!”

Dinamo, șanse tot mai mici să scape de faliment

Steliano Filip, în timpul unui meci pentru Dinamo / Profimedia

  • Dinamo, șanse tot mai mici să scape de faliment
  • Ce spune Steliano Filip despre situația critică de la echipă

Dinamo are șanse tot mai mici să scape de faliment, crede Steliano Filip. Fundașul și-a reziliat contractul cu gruparea din Ștefan cel Mare și a vorbit deschis despre situația critică de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul de 28 de ani ajunsese „la cuțite” cu conducătorii din „Ștefan cel Mare” și anunțase că va depune memoriu. În cele din urmă, cele două părți au încheiat colaborarea.

Dinamo, șanse tot mai mici să scape de faliment

„E greu când mă uit în urmă, pentru că s-a întâmplat cel mai dezamăgitor lucru din istoria clubului. Pe mine mă doare. Bineînțeles că mă simt reponsabil, am făcut parte din această echipă și îmi asum.

Reclamă

Sincer, mi-e greu să cred că va rezista Dinamo, dacă ceva nu se schimbă, pentru că sunt foarte multe probleme la echipă. Nici lor nu le este ușor, nu au condiții, îmi spuneau că ba le lipsește echipament, ba apă, își fac singuri de mâncare pe acolo, e greu. Am fost și eu câteva zile la echipă și, pe de o parte, îi înțeleg. Situația e una nemaiîntâlnită la o echipă de fotbal, eu nu am mai întâlnit.

Am intrat la antrenament și nu aveam doctor. Am ieșit de la antrenament și nu mai aveam nici magaziner, nici bucătar. Am înțeles că oamenii de la Săftica pleacă pe rând. Mâncare am înțeles că nu mai primesc băieții”, a declarat Steliano Filip, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Dinamo

Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Dinamo, însă nu înainte să facă un sacrificiu uriaș. Fundașul de 28 de ani a renunțat la ultimele 3 salarii și jumătate pe care le avea de primit, în valoare totală de 25.000 de euro, potrivit playsport.ro.

„Da. Am fost la club, am semnat, e adevărat ce ați auzit, de azi sunt liber de contract!”, a anunțat Steliano Filip, potrivit sursei citate.

Steliano a revenit la Dinamo în iarna anului 2021, după aventura din Grecia, de la AE Larisa. Fundașul a încercat să pună umărul la salvarea de la retrogradarea istorică, însă deznodământul a fost trist pentru întreaga suflare dinamovistă.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Steliano Filip este liber de contract și poate negocia cu orice formație.

Steliano Filip, acuzații incredibile

Recent, Filip a făcut acuzații incredibile la adresa conducerii lui Dinamo, care i-ar fi cerut echipamentul înapoi după retrogradare. Fundașul a depus memoriu pentru a-și primii restanțele salariale. În cele din urmă, jucătorul de 28 de ani a renunțat la lupta juridică și a plecat din „Ștefan cel Mare” fără să primească vreun leu.

Steliano Filip a dezvăluit că oficialii lui Dinamo i-au stipulat în contract o clauză inedită, care l-a scos din sărite. Clauza respectivă se referea la faptul că viitoarea echipă cu care va semna fundașul va trebui să-i vireze lui Dinamo un procent de 20% dintr-un viitor transfer.  

„Le-am arătat clauza și lui Ivanovski, și lui Matei. Erau șocați cât de penibili au fost. Păi, eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza asta, în condițiile în care tu nu ai cerut nimănui nimic? Probabil, ideea este că au vrut să «mă facă puțin», fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni”, a spus, recent, Steliano Filip pentru sursa citată anterior.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:50 LIVE VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter, ora 13:20, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: "Am trăit momente cumplite"
Liga 1 • 15 apr., 12:50
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”