Închide meniul

Ce jucător de la FCSB l-a pus pe gânduri pe Basarab Panduru, după victoria cu Botoşani: „Mă mir că pierde lupta”

Viviana Moraru Publicat: 2 decembrie 2022, 18:24

Reclamă
Ce jucător de la FCSB l-a pus pe gânduri pe Basarab Panduru, după victoria cu Botoşani: „Mă mir că pierde lupta

Ce jucător de la FCSB l-a pus pe gânduri pe Basarab Panduru

Jucătorii de la FCSB, în timpul unei partide/ Profimedia

Basarab Panduru a fost pus pe gânduri de un jucător de la FCSB, după victoria cu Botoşani. Fostul internaţional a fost surprins de lipsa lui Malcom Edjouma din primul 11 al roş-albaştrilor, mijlocaşul fiind înlocuit în echipa de start de către Răzvan Oaidă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat meciul restant cu Botoşani, scor 3-2. Deşi este curtat de MOL Fehervar, Malcom Edjouma a fost rezervă în duelul cu moldovenii, fiind introdus la pauză, în locul lui Valentin Creţu.

Ce jucător de la FCSB l-a pus pe gânduri pe Basarab Panduru, după victoria cu Botoşani

Basarab Panduru s-a declarat surprins de faptul că Malcom Edjouma nu a fost titular în partida dintre FCSB şi Botoşani, mijlocaşul fiind unul dintre cei mai constanţi jucători ai roş-albaştrilor în acest sezon. Fostul internaţional român este convins că francezul are o problemă, având în vedere faptul că Răzvan Oaidă a ajuns să fie în primul 11 al echipei bucureştene în locul său.

Mai mult decât atât, Panduru a ridicat semne de întrebare şi în privinţa lui Billei Omrani. Fostul atacant de la CFR Cluj încă nu a ajuns în cea mai bună formă fizică, şi este în continuare rezervă. Omarni a fost introdus şi el pe parcursul partidei cu Botoşani, mai exact în minutul 66, când l-a înlocuit pe Andrea Compagno.

„Pare că are o problemă. Mă mir, şi la el, şi la Omrani. Două săptămâni, 17 zile de pregătire şi tot nu reuşeşti să intri în primul 11. Înseamnă că ai o problemă. Şi cine joacă acolo în locul tău, Oaidă. Ţi-a luat Oaidă locul, da? Mă miră că pierde lupta cu Oaidă, practic”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, anunț de ultimă oră despre transferul lui Malcom Edjouma

Gigi Becali a făcut un anunț de ultimă oră despre transferul lui Malcom Edjouma. Patronul FCSB a dezvăluit că negociază cu Mol Fehervar, din prima ligă din Ungaria. Maghiarii îi oferă un milion de euro lui Becali pentru mijlocașul francez.

Becali și-ar dori să încaseze o sumă mai mare de pe urma lui Edjouma, fotbalist care a ajuns la FCSB în februarie 2022, de la FC Botoșani.

„Eu nu ştiu. Eu negociez cu ei, nu ştiu dacă e vândut. Ei au venit, dar se aşteptau să joace titular.

Reclamă 4 / 0/3

Eu le-am transmis că nu fac echipa în funcţie de vânzare de jucători. Eu nu fac târg de vânzare de jucători.

E un milion. Am cerut mai mult. Nu pot să vă spun. Ei spun că 90% sunt șanse să se facă transferul. Avem înlocuitori, pe Radaslavescu, Nikolov și Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

La ora actuală, Mol Fehervar se află pe locul 8 în campionatul Ungariei.

Cotat la un milion de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Malcom Edjouma a fost cumpărat de Gigi Becali la începutul anului, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Edjouma a adunat 37 de apariții la FCSB, reușind să înscrie 6 goluri și să ofere 3 assist-uri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și