Închide meniul

Farul – FC Botoșani 8-0. MĂCEL! MĂCEL! MĂCEL! Trupa lui Gică Hagi a făcut scorul campionatului! Meci fabulos făcut de Denis Alibec

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 15:01

Reclamă
Farul – FC Botoșani 8-0. MĂCEL! MĂCEL! MĂCEL! Trupa lui Gică Hagi a făcut scorul campionatului! Meci fabulos făcut de Denis Alibec

Farul - FC Botoșani 7-0

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci / Hepta

Farul – FC Botoșani 8-0. A fost „măcel” total la Ovidiu! Trupa lui Gică Hagi a făcut scorul campionatului! Denis Alibec a făcut un meci fabulos, cu un hat-trick și două pase de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul s-a impus prin golurile marcate de Constantin Grameni (11), Denis Alibec (45+2, 77, 88), Alexi Pitu (51), Vlad Morar (66, 69) şi David Kiki (81), dar constănţenii au profitat de faptul că FC Botoşani a jucat în inferioritate numerică din min. 31, când Alin Şeroni a fost eliminat pentru fault în postură de ultim apărător la Gabriel Torje.

Alibec a ratat un penalty în min. 45+2, dar a revenit şi a reluat în poartă mingea respinsă de portarul Eduard Pap.

FC Botoşani a pierdut în acest campionat şi cu 0-7, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK, în etapa a 11-a (17 septembrie).

FC Botoşani a ajuns la şase etape consecutive fără victorie, trei egaluri şi trei eşecuri.

Reclamă

Farul, care a pierdut un singur meci în acest sezon şi e lider detaşat, a ajuns la zece etape fără înfrângere, 8 victorii şi 2 egaluri.

Farul – FC Botoșani LIVE SCORE 8-0

Final de meci! Farul s-a impus cu 8-0.

Min 87: GOOOL Farul! Denis Alibec a înscris și a făcut hat-trick-ul.

Reclamă 4 / 0/3

Min 81: GOOOL Farul! Kiki a înscris cu un șut la vinclu la colțul lung.

Min 77: GOOOL Farul! Denis Alibec a făcut „dubla” și el.

Min 69: GOOOL Farul! A înscris din nou Vlad Morar. Atacantul a făcut „dubla” în doar trei minute.

Min 66: GOOOL Farul! Vlad Morar a marcat și el.

Min 51: GOOOL Farul! Alexi Pitu a înscris cu un șut din afara careului care l-a păcălit pe Pap.

Min 45+1: GOOOL Farul! Denis Alibec a punctat din penalty.

Min 31: FC Botoșani a rămas în 10 oameni! Alin Șeroni a văzut cartonașul roșu.

Reclamă

Min 11: GOOL Farul! Dina Grameni a marcat pentru trupa lui Hagi cu un șut din interiorul careului.

Min 1: A început meciul.

Farul Constanța: Aioani – Sîrbu, Larie, Popescu, Kiki – Artean, Băluță, Grameni – Torje, Alibec, Pitu
Antrenor: Gheorghe Hagi

FC Botoșani: Pap – Patache, Sadiku, Șeroni, Dragu – Ivanov, Dican, Tîrcoveanu – Petkovski, Roman, Mailat
Antrenor: Marius Ciobanu

Ce înțelegere au făcut Denis Alibec și Gică Hagi

Denis Alibec a dezvăluit ce înțelegere a făcut cu Gică Hagi. Atacantul i-a promis „Regelui” că va juca la Farul cel puțin până în vară.

Alibec a semnat la începutul acestui sezon cu Farul și a avut evoluții fantastice sub comanda lui Gică Hagi. Atacantul de 31 de ani e piesă de bază în echipa constănțenilor, care se luptă la titlu în Liga 1.

„Vreau să rămân aici până în vară. I-am promis şi domnului Hagi că nu voi pleca nicăieri şi din vară vom vedea ce va fi”, a spus Denis Alibec, conform orangesport.ro.

Șase goluri și două pase decisive a reușit Denis Alibec pentru Farul în actuala stagiune. Vârful echipei naționale a avut doar două goluri în jumătate de sezon la CFR Cluj, în stagiunea precedentă.

850.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație Vezi toate știrile
Citește și