Închide meniul

Ce înțelegere au făcut Denis Alibec și Gică Hagi: „I-am promis asta domnului Hagi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2022, 18:19

Ce înțelegere au făcut Denis Alibec și Gică Hagi: „I-am promis asta domnului Hagi!

Denis Alibec, Farul

Denis Alibec, în timpul meciului / Hepta

Denis Alibec a dezvăluit ce înțelegere a făcut cu Gică Hagi. Atacantul i-a promis „Regelui” că va juca la Farul cel puțin până în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a semnat la începutul acestui sezon cu Farul și a avut evoluții fantastice sub comanda lui Gică Hagi. Atacantul de 31 de ani e piesă de bază în echipa constănțenilor, care se luptă la titlu în Liga 1.

Ce înțelegere au făcut Denis Alibec și Gică Hagi

„Vreau să rămân aici până în vară. I-am promis şi domnului Hagi că nu voi pleca nicăieri şi din vară vom vedea ce va fi”, a spus Denis Alibec, conform orangesport.ro.

Șase goluri și două pase decisive a reușit Denis Alibec pentru Farul în actuala stagiune. Vârful echipei naționale a avut doar două goluri în jumătate de sezon la CFR Cluj, în stagiunea precedentă.

850.000 de euro este cota lui Denis Alibec, conform transfermarkt.com.

Reclamă

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec

Marius Şumudică a oferit un răspuns savuros când a fost întreba despre forma lui Denis Alibec. Şumudică l-a antrenat în trecut pe internaţionalul român şi a ţinut să îl felicite.

Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați! I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa.

Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea„, a declarat Marius Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică şi Denis Alibec au colaborat la câştigarea titlului cu Astra, în 2016. 16 goluri a înscris Alibec în cele 26 de meciuri jucate în acel sezon.

Gică Popescu, uluit după ce Gică Hagi l-a revitalizat pe Denis Alibec

„E a doua oară când Alibec descalecă la Farul şi are evoluţii extraordinare. Nu ţine oare de antrenor? Nu ţine de capacitatea antrenorului de a motiva jucătorii? Pentru că întotdeauna când a venit la noi, a jucat bine.

Şi nu doar că joacă şi marchează…eu nu l-am văzut pe Alibec alergând atât de mult cum aleargă la noi niciodată! Nici la CFR, unde Dan Petrescu e superpretențiios când e vorba de efortul fizic, nu l-am văzut nici la echipa naţională să facă asta. La noi, aleargă la fel de mult ca un mijlocaş.

Asta vine din poftă, vine din motivaţie. De ce oare în altă parte nu a avut motivaţie? Că nu joacă pe un stadion de 20.000 de spectatori, sperăm să îl avem în curând la Constanţa, dar deocamdată nu îl avem.

Tot timpul vorbim de jucători pe care toată lumea îi dă expiraţi, vin la noi, «explodează», vin la noi, înfloresc. Păi, e mâna antrenorului, vă spun eu”, a spus Gică Popescu, conform orangesport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și