Închide meniul

Ianis Stoica nu vrea să audă de împrumutul la Universitatea Cluj! „Perla” îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: „Du-mă în altă parte!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 12:19

Ianis Stoica nu vrea să audă de împrumutul la Universitatea Cluj! „Perla îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: „Du-mă în altă parte!

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Ianis Stoica din China

Ianis Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Ianis Stoica nu vrea să fie împrumutat la Universitatea Cluj. Gigi Becali voia să scape de tânărul atacant de la FCSB, în acesta vrea să plece în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul sportiv al U Cluj, Gabriel Giurgiu, a precizat să Ianis Stoica a ezitat să accepta împrumutul la nou-promovată. Jucătorul de 20 de ani și-ar dori un transfer în străinătate.

Ianis Stoica nu vrea să fie împrumutat la Universitatea Cluj

„Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înțeles că jucătorul mai așteaptă o variantă din afară. Sunt discuții, nu e nimic sigur, vom vedea în zilele sau săptămânile viitoare ce se va întâmpla exact”, a spus Gabi Giurgiu, conform gsp.ro.

Și agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a confirmat că Ianis Stoica i-a cerut să-i găsească o echipă din afara României.

„S-a discutat despre U Cluj, i-am spus că FCSB vrea să-l dea împrumut la U Cluj. Ultimul mesaj de la el este: «Nu vreau să mă duc la U Cluj, vreau să încercăm afară». Oricum, trebuie să joace”, a spus și Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reclamă

Gigi Becali voia să-l trimită pe Ianis Stoica la U Cluj, la pachet cu Darius Olaru

Patronul FCSB nu mai crede în fiul lui Pompiliu Stoica. Ajuns la 20 de ani, Ianis valorează 1 milion de euro, însă prestaţiile sale nu l-au impresionat pe latifundiarul din Pipera. În urmă cu o lună jumătate, Becali anunța că Ianis Stoica va juca la U Cluj.

„Pe Ianis s-ar putea să-l dăm împrumut în iarnă. M-a întrebat un impresar dacă-i ias pe Ianis și pe Haruț la U Cluj. Da, mă, îi las. Fac curățenie cum pot. Fotbaliștii de la FCSB să știe că nu-i supăr, nu-i jignesc, ci le dau bani. Dacă ai valoare, rămâi. Dacă nu, pleci! La revedere, la FCSB stai doar dacă ai valoare!

Pe Ianis l-am așteptat atâta timp. Ce să-i mai fac? Mai cred foarte puțin în el. Pentru că mai cred, să meargă la U Cluj, să demonstreze acolo. Băăă, ai 20 de ani. Dacă nu joci la 20 de ani, ce să faci?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Oferta ridicolă pe care Gigi Becali a primit-o pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica a avut ofertă din Franţa, de la Grenoble, însă suma oferită de francezi l-a nemulțumit teribil pe Ianis Stoica.

„Ianis Stoica… am cerut 2 milioane şi dai 250.000 de euro. La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! O să fie jucători care vor plecaţi. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și