Închide meniul

Ianis Stoica nu vrea să audă de împrumutul la Universitatea Cluj! „Perla” îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: „Du-mă în altă parte!”

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 12:19

Ianis Stoica nu vrea să audă de împrumutul la Universitatea Cluj! „Perla îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: „Du-mă în altă parte!

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Ianis Stoica din China

Ianis Stoica, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

  • Ianis Stoica nu vrea să audă de împrumutul la Universitatea Cluj
  • „Perla” îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali

Ianis Stoica nu vrea să fie împrumutat la Universitatea Cluj. Gigi Becali voia să scape de tânărul atacant de la FCSB, în acesta vrea să plece în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul sportiv al U Cluj, Gabriel Giurgiu, a precizat să Ianis Stoica a ezitat să accepta împrumutul la nou-promovată. Jucătorul de 20 de ani și-ar dori un transfer în străinătate.

Ianis Stoica nu vrea să fie împrumutat la Universitatea Cluj

„Din punctul de vedere al FCSB-ului, împrumutul e OK, dar am înțeles că jucătorul mai așteaptă o variantă din afară. Sunt discuții, nu e nimic sigur, vom vedea în zilele sau săptămânile viitoare ce se va întâmpla exact”, a spus Gabi Giurgiu, conform gsp.ro.

Reclamă

Și agentul jucătorului, Anamaria Prodan, a confirmat că Ianis Stoica i-a cerut să-i găsească o echipă din afara României.

„S-a discutat despre U Cluj, i-am spus că FCSB vrea să-l dea împrumut la U Cluj. Ultimul mesaj de la el este: «Nu vreau să mă duc la U Cluj, vreau să încercăm afară». Oricum, trebuie să joace”, a spus și Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reclamă

Gigi Becali voia să-l trimită pe Ianis Stoica la U Cluj, la pachet cu Darius Olaru

Patronul FCSB nu mai crede în fiul lui Pompiliu Stoica. Ajuns la 20 de ani, Ianis valorează 1 milion de euro, însă prestaţiile sale nu l-au impresionat pe latifundiarul din Pipera. În urmă cu o lună jumătate, Becali anunța că Ianis Stoica va juca la U Cluj.

„Pe Ianis s-ar putea să-l dăm împrumut în iarnă. M-a întrebat un impresar dacă-i ias pe Ianis și pe Haruț la U Cluj. Da, mă, îi las. Fac curățenie cum pot. Fotbaliștii de la FCSB să știe că nu-i supăr, nu-i jignesc, ci le dau bani. Dacă ai valoare, rămâi. Dacă nu, pleci! La revedere, la FCSB stai doar dacă ai valoare!

Pe Ianis l-am așteptat atâta timp. Ce să-i mai fac? Mai cred foarte puțin în el. Pentru că mai cred, să meargă la U Cluj, să demonstreze acolo. Băăă, ai 20 de ani. Dacă nu joci la 20 de ani, ce să faci?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Oferta ridicolă pe care Gigi Becali a primit-o pentru Ianis Stoica

Ianis Stoica a avut ofertă din Franţa, de la Grenoble, însă suma oferită de francezi l-a nemulțumit teribil pe Ianis Stoica.

„Ianis Stoica… am cerut 2 milioane şi dai 250.000 de euro. La revedere! Dacă mă respecţi nu dai 250.000 de euro. El rămâne, nu se poate aşa ceva! O să fie jucători care vor plecaţi. Acum nu mai e timp. Pleacă la iarnă 4-5. Gata, la menghină!”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu