Închide meniul

România U21 – Germania U21, primul meci internațional de pe noul Stadion Municipal Sibiu

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2022, 15:41

Reclamă
România U21 – Germania U21, primul meci internațional de pe noul Stadion Municipal Sibiu

România U21 - Germania U21, primul meci internațional de pe noul Stadion Municipal Sibiu

Stadionul Municipal Sibiu / frf.ro

România U21 – Germania U21 este primul meci internațional de pe noul Stadion Municipal Sibiu. Anunțul a fost făcut de FRF, în ziua în care arena a fost inaugurată. Prima partidă oficială va fi cea dintre AFC Hermannstadt şi Farul Constanţa, de pe 10 decembrie, din etapa a 10-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Selecționata pregătită de Emil Săndoi va disputa în luna martie a anului viitor un meci amical cu Germania, pe noul stadion din Sibiu.

România U21 – Germania U21, primul meci internațional de pe noul Stadion Municipal Sibiu

Naționala U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. Tricolorii vor juca un meci de pregătire cu selecționata similară a Germaniei, pe 28 martie. În perioada respectivă, selecționata Under 21 va mai disputa o partidă cu un adversar ce va fi anunțat în următoarele zile.

Stadionul Municipal Sibiu a fost inaugurat astăzi, în cadrul unui eveniment la care a participat si președintele FRF, Răzvan Burleanu. Noua arenă are o capacitate de 12.363 de locuri, iar meciul inaugural va fi pe 10 decembrie, între AFC Hermannstadt şi Farul Constanţa, din etapa a 20-a a Superligii”, se arată pe frf.ro.

OFICIAL | „Regele” Gică Hagi va inaugura un nou stadion în România

„Regele” Gică Hagi a primit confirmarea că va inaugura un nou stadion în România. Este vorba de arena din Sibiu, care a costat aproximativ 30 de milioane de euro.

Reclamă

Hermannstadt – Farul este primul meci care se va disputa pe noua „bijuterie” a Sibiului. Stadionul are 12.363 locuri, dintre care 302 la VIP.

„Este oficial! Meciul de (re)inaugurare @ Stadionul Municipal Sibiu va fi disputat pe 10 decembrie vs Farul Constanța„, a fost anunţul făcut, pe reţelele sociale, de conducătorii lui Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și