Închide meniul

Ilie Dumitrescu nu mai merge în Austria, după refuzul aderării României în Schengen: „Aveam câte o nebunie, făceam escală acolo special pentru asta!”

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 19:25

Reclamă
Ilie Dumitrescu nu mai merge în Austria, după refuzul aderării României în Schengen: „Aveam câte o nebunie, făceam escală acolo special pentru asta!

Ilie Dumitrescu

Selfie cu Ilie Dumitrescu / Instagram

Ilie Dumitrescu a anunțat clar și răspicat că nu va mai merge niciodată în Austria. „Mister” a luat decizia respectivă după ce Austria s-a opus aderării României în Spațiul Schengen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea că Austria n-a fost de acord cu intrarea României în Schengen a atras o mulțime de reacții puternice din țara noastră, inclusiv din lumea sportului.

Ilie Dumitrescu nu mai merge în Austria, după refuzul aderării României în Schengen

După ce Universitatea Craiova a anunțat că va pune punct colaborărilor cu companiile austriece, a venit rândul lui Ilie Dumitrescu să ia atitudine.

Fostul atacant al Generației de Aur a anunțat că nu va mai călători în Austria de acum înainte.

„Eu nu mă mai duc nici în escală în Austria. Nu o să mai merg niciodată în Austria, nici pe la Viena, nicăieri. E o reacție normală! Eu aveam câte o nebunie, făceam escală la Viena ca să mănânc și să beau ceva din aeroport.

Reclamă

Mergeam special și de acolo zburam unde trebuia. Am respectat, mă bucuram de toate zonele astea frumoase și am fost tratați așa. E punctul meu de vedere, nu mă supăr pe niciun popor. Noi am făcut niște progrese. Așa am simțit eu ca român”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Cum au reacționat Gigi Becali și Mihai Stoica, după ce Austria a refuzat intrarea României în Schengen

Mihai Stoica a avut o reacție ironică după ce Austria a refuzat intrarea în Schengen a României. Managerul general de la FCSB s-a amuzat în direct la TV.

Dacă Gigi Becali și Mihai Rotaru s-au dezlănțuit și au avut discursuri dure la adresa statului austriac, MM Stoica a comentat situația într-o manieră ironică.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu m-am hotârăt! Când merg acasă am o pereche de mănuşi pe care nu le mai port şi o să le ard în semn de protest. Aşa protestez eu (n.r. râde). Nu am cont la Raiffasen sau OMV. Mă filmez şi mă pun pe Instagram (n.r. râde). În Olanda mergem noi în cantonament”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Pe de altă parte, Gigi Becali a avut un discurs furios la adresa austriecilor. Becali a promis că nu va mai călca niciodată în Austria.

„Eu o şterg Austria de pe globul pământesc. Nu mai vreau să aud de Austria. Dacă e să ajung undeva, eu o ocolesc. Nu mai trec pe acolo deloc. Dacă eram eu acum, făceam tot posibilul legal, tot ce este legal. Şi la Petrom şi la băncile din România şi la Raiffeisen, le găseam eu chichiţe şi le arătam eu lor care este şmecheria.

Au venit cu Petrom şi au furat toată avuţia noastră. Ne-au luat de proşti şi cred ei că sunt mai deştepţi. Nu vor fi niciodată mai deştepţi decât noi. Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi! Şi noi suntem umili!” a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și