Închide meniul

Ilie Dumitrescu nu mai merge în Austria, după refuzul aderării României în Schengen: „Aveam câte o nebunie, făceam escală acolo special pentru asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 19:25

Ilie Dumitrescu nu mai merge în Austria, după refuzul aderării României în Schengen: „Aveam câte o nebunie, făceam escală acolo special pentru asta!

Ilie Dumitrescu

Selfie cu Ilie Dumitrescu / Instagram

Ilie Dumitrescu a anunțat clar și răspicat că nu va mai merge niciodată în Austria. „Mister” a luat decizia respectivă după ce Austria s-a opus aderării României în Spațiul Schengen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vestea că Austria n-a fost de acord cu intrarea României în Schengen a atras o mulțime de reacții puternice din țara noastră, inclusiv din lumea sportului.

Ilie Dumitrescu nu mai merge în Austria, după refuzul aderării României în Schengen

După ce Universitatea Craiova a anunțat că va pune punct colaborărilor cu companiile austriece, a venit rândul lui Ilie Dumitrescu să ia atitudine.

Fostul atacant al Generației de Aur a anunțat că nu va mai călători în Austria de acum înainte.

„Eu nu mă mai duc nici în escală în Austria. Nu o să mai merg niciodată în Austria, nici pe la Viena, nicăieri. E o reacție normală! Eu aveam câte o nebunie, făceam escală la Viena ca să mănânc și să beau ceva din aeroport.

Reclamă

Mergeam special și de acolo zburam unde trebuia. Am respectat, mă bucuram de toate zonele astea frumoase și am fost tratați așa. E punctul meu de vedere, nu mă supăr pe niciun popor. Noi am făcut niște progrese. Așa am simțit eu ca român”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Cum au reacționat Gigi Becali și Mihai Stoica, după ce Austria a refuzat intrarea României în Schengen

Mihai Stoica a avut o reacție ironică după ce Austria a refuzat intrarea în Schengen a României. Managerul general de la FCSB s-a amuzat în direct la TV.

Dacă Gigi Becali și Mihai Rotaru s-au dezlănțuit și au avut discursuri dure la adresa statului austriac, MM Stoica a comentat situația într-o manieră ironică.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu m-am hotârăt! Când merg acasă am o pereche de mănuşi pe care nu le mai port şi o să le ard în semn de protest. Aşa protestez eu (n.r. râde). Nu am cont la Raiffasen sau OMV. Mă filmez şi mă pun pe Instagram (n.r. râde). În Olanda mergem noi în cantonament”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Pe de altă parte, Gigi Becali a avut un discurs furios la adresa austriecilor. Becali a promis că nu va mai călca niciodată în Austria.

„Eu o şterg Austria de pe globul pământesc. Nu mai vreau să aud de Austria. Dacă e să ajung undeva, eu o ocolesc. Nu mai trec pe acolo deloc. Dacă eram eu acum, făceam tot posibilul legal, tot ce este legal. Şi la Petrom şi la băncile din România şi la Raiffeisen, le găseam eu chichiţe şi le arătam eu lor care este şmecheria.

Au venit cu Petrom şi au furat toată avuţia noastră. Ne-au luat de proşti şi cred ei că sunt mai deştepţi. Nu vor fi niciodată mai deştepţi decât noi. Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi! Şi noi suntem umili!” a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu nu mai merge în Austria
  • „Eu aveam câte o nebunie! Făceam escală acolo special pentru asta!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și