Închide meniul

Un brand uriaş din România a anunţat că începe boicotul, după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen: „Aceste companii sunt părtaşe!”

Publicat: 8 decembrie 2022, 21:05 / Actualizat: 8 decembrie 2022, 22:23

  • Un brand uriaş din România a anunţat că începe boictotul
  • Austria s-a opus intrării României în Schengen

Un brand uriaş din România a anunţat că începe boicotul, după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen. Universitatea Craiova este primul brand uriaş din fotbalul românesc care a anunţat că începe boicotul firmelor austriece. Austria a votat împotriva intrării României în spaţiul Schengen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a anunţat că nici cantonamentul din vară nu se va mai efectua în Austria, aşa cum obişnuiau oltenii.

Un brand uriaş din România a anunţat că începe boicotul, după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen

„În urma atitudinii revoltătoare a Republicii Austria, de a bloca accesul României la Spațiul Schengen, Universitatea Craiova, fidelă principiilor înrădăcinate în ADN-ul său, a luat decizia de a sancționa companiile austriece partenere cu un boicot total.

Reclamă

Începând din această lună, clubul își va muta conturile de la banca cu acționariat austriac Raiffeisen Bank, iar alimentarea cu combustibil și consumabile a parcului auto al Științei nu se va mai realiza în stațiile OMW-Petrom. Totodată, începând de anul viitor, tradiționalul cantonament de vară al leilor nu se va mai face în vreo stațiune montană din Austria, ci într-o altă țară europeană care are condiții de pregătire similare.

Din punctul nostru de vedere, aceste companii, dar nu numai ele, sunt părtașe la politica absurdă și discriminatorie la adresa românilor și a României, promovată de statul austriac în aceste zile. Sperăm ca demersului nostru să i se alăture întreaga suflare fotbalistică românească pentru că, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să arătăm că suntem suficient de maturi din punct de vedere instituțional pentru a nu mai acționa după dictonul: „Capul plecat, sabia nu-l taie!“, a anunţat Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Reclamă

Adrian Porumboiu, criză de nervi după ce Austria a votat împotriva aderării României în Schengen

Adrian Porumboiu, criză de nervi după ce Austria a votat împotriva aderării României în Schengen. Adrian Porumboiu a avut reacţie vehementă la adresa Austriei, ţăra care a votat împotriva aderării României în spaţiul Schengen.

Adrian Porumboiu a lansat un atacat vehement şi la adresa clasei politice din România.

Adrian Porumboiu, criză de nervi după ce Austria a votat împotriva aderării României în Schengen

„Vorbim că jucătorii noștri sunt proști, că nu se califică la turnee finale, dar politicienii sunt și mai proști. Politicienii din România ar trebui să închidă anul, apoi să se ducă acasă. Nu mai au ce să facă în clipa asta în afară de a se târî în continuare. Cum poate să te umilească o țară căreia i-ai dus totul la picioare? Noi îi adunăm, îi luăm în brațe, îi pupăm, ei ne umilesc. La cum îi vedeam aseară la declarați pe politicieni, zici că urmau să coboare pe bancă și să bată cu 10-0. Au luat 10-0″, a spus Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest 21:00 Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!” 20:50 Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!” 20:30 FotoRapid – Sepsi 0-0. Giuleştenii luptă pentru prima victorie din play-off 20:27 VideoFostul secund al lui Dan Petrescu creşte următoarea „Generaţie de Aur” pentru naţională 20:21 Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri” 19:44 Cristiano Bergodi a făcut „revoluţie” la Rapid, pentru meciul cu Sepsi! Trei titulari, OUT din lotul giuleştenilor 19:36 Rafael Nadal a vorbit din nou de retragere după ce va reveni pe teren la Barcelona: „Cred că e ultimul an” 19:28 Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!” 19:16 FotoSe dezmembrează Bayer Leverkusen după primul titlu din istorie? Anunţul directorului sportiv al echipei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”