Închide meniul

Florin Răducioiu i-a făcut parf pe oficialii lui Dinamo: „Lăsaţi-o să intre în faliment! E bolnav terminal!”

Viviana Moraru Publicat: 14 decembrie 2022, 20:50

Reclamă
Florin Răducioiu i-a făcut parf pe oficialii lui Dinamo: „Lăsaţi-o să intre în faliment! E bolnav terminal!

Florin Răducioiu a primit explicații de la doctorul Bresciei, în legătură cu perfuziile roz

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Florin Răducioiu i-a făcut praf pe oficialii lui Dinamo, după ce „câinii” sunt ameninţaţi de faliment. Fostul internaţional îi acuză pe şefii din Ştefan cel Mare că nu au găsit nicio soluţie pentru redresarea situaţiei dezastruoase cu care se confruntă clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo poate intra în faliment, după ce Tribunalul din Bucureşti a respins noul plan de reorganizare al clubului. Deşi oficialii din Ştefan cel Mare dau asigurări că nu se va ajunge la un scenariu atât de sumbru, Florin Răducioiu consideră că un nou început ar fi ideal pentru „câini”.

Florin Răducioiu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo

Florin Răducioiu nu s-a mai putut abţine şi i-a taxat pe oficialii din Ştefan cel Mare. Fostul team-manager al clubului din Ştefan cel Mare consideră că cea mai bună soluţie pentru „câini” ar fi falimentul, pentru a începe cu un proiect „sănătos” din ligile inferioare din România.

Mai mult decât atât, Răducioiu a declarat că oficialii alb-roşilor nu au depus suficient efort pentru a îmbunătăţi situaţia dramatică din cadrul clubului, de când s-a intrat în insolvenţă.

„Lucrurile n-au fost făcute în maniera… Ce fac oamenii ăştia, ce au făcut într-un an şi jumătate de insolvenţă? Ce au făcut? Cum au gestionat? Nu sunt competent în această discuţie, vorbesc ca suporter, mi se pare mai aproape de faliment. Atunci o lăsaţi să intre în faliment şi gata. E bolnav terminal Dinamo. Mi-aş dori să se înceapă cu o nouă echipă, s-a făcut mai mult rău decât bine”, a declarat Florin Răducioiu, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă

Veste proastă pentru “câini”! Dinamo riscă falimentul, după ultima decizie primită de la Tribunal

Dinamo se află într-o situaţie critică, după ce “câinii” au primit vestea că riscă falimentul! Tribunalul Bucureşti a respins noul plan de reorganizare al clubului, şi astfel oficialii alb-roşii trebuie să găsească o nouă soluţie de urgenţă.

Dinamo nu a putut respecta planul iniţial de reorganizare, şi astfel a venit cu o altă propunere în instanţă. După ce noul plan nu a fost aprobat de Tribunal, “câinii” au rămas cu puţine soluţii, şi astfel fie respectă planul iniţial, fie pot intra în faliment.

În noul plan de reorganizare, APCH/ DDB ar fi urmat să devină acţionar majoritar, însă acest fapt a fost contestat de Dorin Şerdean, Cornel Ţălnar şi Nicolae Badea. Ulterior, şi Tribunalul a respins cererea “câinilor”.

Reclamă

Totodată, în noul plan se prevedeau încasări ale clubului de aproximativ 13 milioane de euro, pe o durată de 3 ani. Pentru acest fapt trebuia să existe un nou investitor, care să acopere o mare parte din această sumă, şi anume 10 milioane de euro. Se mai prevedea, de asemenea, ştergerea a unor datorii în valoare de 5 milioane de euro.

Motivaţia judecătorilor ar urma să fie emisă în decursul a 30 de zile. Astfel, “câinii” au ca variantă fie să respecte planul inţial de reorganizare, plan care a fost imposibil de urmat de către oficialii alb-roşii, fie să intre în faliment.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și