Închide meniul
Video

David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori la proba de 100 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt

Dan Roșu Publicat: 15 decembrie 2022, 11:15

Reclamă

David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori la proba de 100 m liber

David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori la proba de 100 m liber / Profimedia Images

David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori la proba de 100 m liber, la Campionatele Mondiale în bazin scurt, în direct la Antena 1 şi AntenaPLAY. Asta chiar dacă a ratat medaliile în finală şi a terminat pe locul 4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici, pentru care bazinul scurt e o experienţă nouă, a obţinut timpul de 45.64 secunde, doborând astfel recordul pe care tot el îl stabilise în semifinalele de ieri, 45.91.

David Popovici a stabilit un nou record mondial de juniori

Popovici a terminat cursa de 100 m liber pe locul 4, la aproape 50 de sutimi de Kyle Chalmers, cel mai bun înotător din istoria probei, atunci când vine vorba de bazin scurt.

De altfel, reprezentantul australienilor a stabilit şi un record al competiţiei, cu 45.16. El deţine şi recordul mondial al probei, cu 44.84 secunde.

David Popovici participă la proba de 200 m liber

După ce a ratat semifinalele la 400 de metri liber, David Popovici mai are de participat doar la proba de 200 m liber. Seriile sunt programate duminicădimineaţa, de la ora 2.23, iar finala va avea loc tot duminică, de la ora 11:50.

Reclamă

”Vreau şi să văd Australia, vreau să concurez în Australia şi să reintru într-o forma de competiţie. Ar fi greu de gestionat un Campionat Mondial la finalul anului, dacă ar fi fost o competiţie de obiectiv mare, pentru că, deşi este un concurs important pentru mulţi, eu încă trebuie să câştig experienţă.

Eu acum învăţ, mai am foarte multe de învăţat de la adversarii mei mai buni decât mine în bazin de 25 metri, aşa că pentru mine acest Mondial este ca o călătorie în care învăţ”, a spus supercampionul nostru, la plecarea spre Australia.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și