Închide meniul

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1: „El a făcut un meci foarte bun!” Ce i-a lipsit echipei lui Strizu: „A suferit enorm!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 decembrie 2022, 22:05

Reclamă
Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1: „El a făcut un meci foarte bun! Ce i-a lipsit echipei lui Strizu: „A suferit enorm!

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1. Ilie Dumitrescu a analizat derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj, scor 0-1. Campioana s-a impus în derby prin golul marcat de Janga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câştigat derby-ul cu FCSB şi a egalat la numărul de puncte liderul Farul Constanţa: 44. Campioana s-a impus prin golul marcat de Janga, în repriza a doua. FCSB a ratat după gol două ocazii uriaşe, prin Malcom Edjouma şi Florinel Coman.

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1

„O repriză echilibrată în bprima repirză. În partea a doua, CFR-ul a împins jocul. Toate ocaziile le-au avut din faze fize. Sunt ocaziile lui Burcă şi Yuri, dar Vlad a făcut un meci foarte bun. FCSB a avut o reacţie bună. Coman a ratat ocazie bună, şi Edjouma la fel. Cred că putea să evite adversarul. FCSB a suferit enorm la ultima pasă. Este o echipă solidă, pragmatică, scoate maximul la faze fixe„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

FCSB – CFR Cluj 0-1! Dan Petrescu, prea puternic pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii

FCSB – CFR Cluj 0-1. Echipa lui Dan Petrescu a fost prea puternică pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii. Roș-albaștrii s-au văzut învinși în derby-ul de pe Arena Națională. Ardelenii au egalat liderul Farul. După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Prima ocazie a FCSB-ului a venit în minutul 49, când Scuffet a respins în față un șut al lui Malcom Edjouma. CFR Cluj a replicat prin Boateng, care a reluat puțin pe lângă poartă din centrarea lui Deac.

Reclamă

Au urmat alte două ocazii mari pentru CFR, ratate, pe rând, de Andrei Burcă și Cristi Manea. Ulterior, apărarea FCSB-ului a cedat și a venit deschiderea scorului. Janga a înscris din câțiva metri în minutul 69, după o minge respinsă de Andrei Vlad la o lovitură liberă.

FCSB a avut șansa să egaleze prin Florinel Coman, care a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Un minut mai târziu, Edjouma și Șut au reușit o combinație de efect în careul CFR-ului, însă șutul francezului a fost peste poartă.

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:28 LIVE VIDEOSporting – Chaves 1-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern Vezi toate știrile
Citește și