Închide meniul

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1: „El a făcut un meci foarte bun!” Ce i-a lipsit echipei lui Strizu: „A suferit enorm!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 decembrie 2022, 22:05

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1: „El a făcut un meci foarte bun! Ce i-a lipsit echipei lui Strizu: „A suferit enorm!

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1. Ilie Dumitrescu a analizat derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj, scor 0-1. Campioana s-a impus în derby prin golul marcat de Janga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câştigat derby-ul cu FCSB şi a egalat la numărul de puncte liderul Farul Constanţa: 44. Campioana s-a impus prin golul marcat de Janga, în repriza a doua. FCSB a ratat după gol două ocazii uriaşe, prin Malcom Edjouma şi Florinel Coman.

Ilie Dumitrescu, analiză după FCSB – CFR Cluj 0-1

„O repriză echilibrată în bprima repirză. În partea a doua, CFR-ul a împins jocul. Toate ocaziile le-au avut din faze fize. Sunt ocaziile lui Burcă şi Yuri, dar Vlad a făcut un meci foarte bun. FCSB a avut o reacţie bună. Coman a ratat ocazie bună, şi Edjouma la fel. Cred că putea să evite adversarul. FCSB a suferit enorm la ultima pasă. Este o echipă solidă, pragmatică, scoate maximul la faze fixe„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

FCSB – CFR Cluj 0-1! Dan Petrescu, prea puternic pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii

FCSB – CFR Cluj 0-1. Echipa lui Dan Petrescu a fost prea puternică pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii. Roș-albaștrii s-au văzut învinși în derby-ul de pe Arena Națională. Ardelenii au egalat liderul Farul. După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Prima ocazie a FCSB-ului a venit în minutul 49, când Scuffet a respins în față un șut al lui Malcom Edjouma. CFR Cluj a replicat prin Boateng, care a reluat puțin pe lângă poartă din centrarea lui Deac.

Reclamă

Au urmat alte două ocazii mari pentru CFR, ratate, pe rând, de Andrei Burcă și Cristi Manea. Ulterior, apărarea FCSB-ului a cedat și a venit deschiderea scorului. Janga a înscris din câțiva metri în minutul 69, după o minge respinsă de Andrei Vlad la o lovitură liberă.

FCSB a avut șansa să egaleze prin Florinel Coman, care a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Un minut mai târziu, Edjouma și Șut au reușit o combinație de efect în careul CFR-ului, însă șutul francezului a fost peste poartă.

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și