Închide meniul

FCSB – CFR Cluj 0-1! Dan Petrescu, prea puternic pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii! Roș-albaștrii, învinși în derby! Campioana a egalat liderul Farul

Dan Roșu Publicat: 15 decembrie 2022, 21:35

FCSB – CFR Cluj 0-1! Dan Petrescu, prea puternic pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii! Roș-albaștrii, învinși în derby! Campioana a egalat liderul Farul

FCSB - CFR Cluj

Octavian Popescu, în timpul derby-ului FCSB - CFR Cluj / Profimedia

  • FCSB – CFR 0-1
  • Dan Petrescu, prea puternic pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii

FCSB – CFR Cluj 0-1. Echipa lui Dan Petrescu a fost prea puternică pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii. Roș-albaștrii s-au văzut învinși în derby-ul de pe Arena Națională. Ardelenii au egalat liderul Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Prima ocazie a FCSB-ului a venit în minutul 49, când Scuffet a respins în față un șut al lui Malcom Edjouma. CFR Cluj a replicat prin Boateng, care a reluat puțin pe lângă poartă din centrarea lui Deac.

Reclamă

Au urmat alte două ocazii mari pentru CFR, ratate, pe rând, de Andrei Burcă și Cristi Manea. Ulterior, apărarea FCSB-ului a cedat și a venit deschiderea scorului. Janga a înscris din câțiva metri în minutul 69, după o minge respinsă de Andrei Vlad la o lovitură liberă.

FCSB a avut șansa să egaleze prin Florinel Coman, care a șutat direct în Scuffet din situație de unu versus unu. Un minut mai târziu, Edjouma și Șut au reușit o combinație de efect în careul CFR-ului, însă șutul francezului a fost peste poartă.

Reclamă

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

FCSB – CFR Cluj 0-1

Final de meci! CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în fața FCSB-ului.

Min 76: Ocazie uriașă pentru FCSB! Șut i-a pus mingea pe tavă, cu călcâiul, lui Ejdouma, însă șutul acestuia a fost peste poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 75: Ocazie uriașă pentru FCSB! Florinel Coman a șutat direct în Simone Scuffet, în situație de unu vs. unu.

Min. 68:  GOOOL CFR Cluj! Janga reuşeşte să marcheze din câţiva metri. Andrei Vlad nu a mai avut ce să facă.

Min. 67:  Ocazie CFR Cluj! Andrei Vlad a respins incredibil în bară.

Min. 65: Schimbare la CFR Cluj! Au ieşit Bordeianu şi Deac, au intrat Malele şi Cvek. La FCSB a intrat Coman în locul lui Cordea!

Min. 63: Ocazie uluitoare pentru CFR Cluj! Andrei Vlad, intervenţie colosală în faţa lui Andrei Burcă! Imediat, Tamm a respins cu capul reluarea lui Manea!

Min. 57: Ocazie CFR Cluj! Boateng a reluat cu capul centrarea perfectă a lui Deac, însă mingea s-a dus de puţin pe lângă poarta lui Vlad.

Min. 49: Ocazie FCSB! Malcom Edjouma a tras de la marginea careului, însă Scuffet a reuşit să respingă.

Reclamă

Min 45: Pauză! Billel Omrani a fost înlocuit de David Miculescu.

Min 37: Andrei Burcă a intervenit salvator la o minge trimisă în careu de Răzvan Oaidă.

Min. 17: Ciprian Deac trage de la marginea careului, însă şutul acestuia se duce mult peste poarta lui Andrei Vlad.

Min. 1: A început partida!

FCSB – CFR Cluj – echipele de start

FCSB: A. Vlad – Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Șut, Edjouma – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Rezerve: Ducan – Haruț, Coman, Miculescu, I. Cristea, Nikolov, Pantea, Bouhenna, Radaslavescu

Antrenor: Mihai Pintilii

CFR CLUJ: Scuffet – Manea, Yuri, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Yeboah, Janga, Petrila

Rezerve: Sava – Braun, Hoban, Itu, Cvek, Roger, Bîrligea, Gîdea, Malele

Antrenor: Dan Petrescu

Știrea inițială

Absenţe mari pentru Becali, înainte de FCSB – CFR Cluj

FCSB nu se poate baza în meciul cu CFR Cluj pe Andrea Compango şi Darius Olaru, după ce aceştia s-au dat cap în cap în minutul 2 al meciului cu Chindia. Cei doi nu sunt în lot pentru derby-ul cu CFR.

“Intră în categoria meciurilor grele, CFR e echipă grea. Un antrenor bun. Au o aşezare foarte bună mai ales pe apărare. Antrenorul este coordonat de unele principii foarte directe. Cred că va fi un meci foarte greu.

Viaţa ne oferă bucurii, necazuri, încercări. Acest necaz care s-a abătut asupra noastră îl putem trece doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Jucătorii din punct de vedere medical sunt foarte bine, sănătoşi. Nu pot evolua în meciurile astea două (n.r. Olaru şi Compagno).

I-am aşteptat de la spital, iar în momentul în care au urcat în autocar toţi băieţii au aplaudat şi s-au bucurat pentru că nu au fost probleme mai grave. Ei din punct de vedere medical sunt foarte bine. E adevărat, a fost un necaz, dar s-a trecut foarte bine şi în continuare cred că lucrurile vor merge foarte bine.

(Reporter: Ştefan Târnovanu va fi inclus în lot, este apt?) Nu cred, nu este! Indiferent de jucătorii care intră în primul 11 sau pe parcurs, ne-au dat încrederea că nu există nicio diferenţă între ei. Toţi au demonstrat că vom fi o echipă foarte puternică“, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

Dan Petrescu, temător înainte de FCSB – CFR Cluj

Dan Petrescu susţine că este îngrijorat înaintea meciului cu FCSB, deoarece echipa sa are probleme de lot. Totodată, “Bursucul” este de părere că FCSB se va putea baza pe Andrea Compagno şi Darius Olaru, chiar dacă cei doi jucători s-au accidentat în etapa trecută.

“Mereu a avut forţă FCSB în atac. De când sunt eu antrenor la CFR, nu ştiu să fi avut jucători buni în atac şi forţă. Sunt în formă, au câştigat 10 din 11 în campionat, asta înseamnă că şi-au revenit total şi sunt în luptă pentru titlu ceea ce eu mă aşteptam oricum şi când erau pe penultimul loc.

Acest meci e foarte important, dar indiferent de rezultat, nu se schimbă prea multe. Se vor juca în continuare foarte multe meciuri, nu se decide nimic”, a spus Dan Petrescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii