Închide meniul

Jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece imediat: ”E imun la tot, are drumul lui”

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2022, 9:01

Reclamă
Jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece imediat: ”E imun la tot, are drumul lui”

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Andrei Vlad e jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece cât de repede la o echipă unde poate juca. Așa susține Basarab Panduru, după ce a auzit ultimele declarații ale portarului. ”E imun la tot”, susține fostul mare internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A părut aşa, şi din ce vorbeşte, că e imun la tot, are drumul lui. Îmi aduc aminte că şi când greşea spunea nu-i nicio problemă, merg mai departe. Îl văd puţin diferit, preocupat de viitorul lui.

Jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece

A lăsat de înţeles că vrea să plece de la FCSB şi că ar vrea să joace. După părere mea, când Târnovanu se face bine probabil că el e portarul numărul 1, iar Vlad nu vrea să mai piardă încă o jumătate de an pe bancă.

Depinde de el cum înţelege portăria asta… Trebuie să aperi, nu să faci alte lucruri. De multe ori a complicat, iar de aici probabil că au plecat şi problemele lui”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Andrei Vlad, anunț categoric după evoluția din FCSB – CFR Cluj 0-1

Andrei Vlad a oferit prima reacție după FCSB – CFR Cluj 0-1. Portarul roș-albaștrilor a fost apreciat pentru paradele sale, însă Vlad e supărat că echipa sa a pierdut.

Reclamă

“Consider că a fost o partidă okay din partea noastră. Ocaziile au fost cam la fel, ei au finalizat una dintre ele și și-au atins obiectivele. CFR-ul e o echipă bună, au făcut jocul pe care îl fac mereu.

Îmi pare rău, asta e, nu avem ce să facem, trebuie să fim pregătiți. Suntem trei portari, fiecare își dorește să joace. Am avut o evoluție bună, dar contează mai puțin. Mă simt la fel, sunt foarte bine, îmi doream să joc, nu am nimic de demonstrat.

E timpul foarte scurt, avem nevoie de o victorie cu Botoșani să aducem moralul înapoi, să terminăm anul cu o victorie. Ei eu știut când să preseze, au știu să forțeze, au reușit să înscrie. Este clar că este frustrant, dar asta nu înseamnă că strică atmosfera”, a spus Andrei Vlad, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Dan Petrescu a fost prea puternică pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii. Roș-albaștrii s-au văzut învinși în derby-ul de pe Arena Națională. Ardelenii au egalat liderul Farul. După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și