Închide meniul

Jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece imediat: ”E imun la tot, are drumul lui”

Dan Roșu Publicat: 16 decembrie 2022, 9:01

Reclamă
Jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece imediat: ”E imun la tot, are drumul lui”

Gigi Becali, FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Andrei Vlad e jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece cât de repede la o echipă unde poate juca. Așa susține Basarab Panduru, după ce a auzit ultimele declarații ale portarului. ”E imun la tot”, susține fostul mare internațional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”A părut aşa, şi din ce vorbeşte, că e imun la tot, are drumul lui. Îmi aduc aminte că şi când greşea spunea nu-i nicio problemă, merg mai departe. Îl văd puţin diferit, preocupat de viitorul lui.

Jucătorul care s-a săturat de situația de la FCSB și vrea să plece

A lăsat de înţeles că vrea să plece de la FCSB şi că ar vrea să joace. După părere mea, când Târnovanu se face bine probabil că el e portarul numărul 1, iar Vlad nu vrea să mai piardă încă o jumătate de an pe bancă.

Depinde de el cum înţelege portăria asta… Trebuie să aperi, nu să faci alte lucruri. De multe ori a complicat, iar de aici probabil că au plecat şi problemele lui”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Andrei Vlad, anunț categoric după evoluția din FCSB – CFR Cluj 0-1

Andrei Vlad a oferit prima reacție după FCSB – CFR Cluj 0-1. Portarul roș-albaștrilor a fost apreciat pentru paradele sale, însă Vlad e supărat că echipa sa a pierdut.

Reclamă

“Consider că a fost o partidă okay din partea noastră. Ocaziile au fost cam la fel, ei au finalizat una dintre ele și și-au atins obiectivele. CFR-ul e o echipă bună, au făcut jocul pe care îl fac mereu.

Îmi pare rău, asta e, nu avem ce să facem, trebuie să fim pregătiți. Suntem trei portari, fiecare își dorește să joace. Am avut o evoluție bună, dar contează mai puțin. Mă simt la fel, sunt foarte bine, îmi doream să joc, nu am nimic de demonstrat.

E timpul foarte scurt, avem nevoie de o victorie cu Botoșani să aducem moralul înapoi, să terminăm anul cu o victorie. Ei eu știut când să preseze, au știu să forțeze, au reușit să înscrie. Este clar că este frustrant, dar asta nu înseamnă că strică atmosfera”, a spus Andrei Vlad, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Dan Petrescu a fost prea puternică pentru Leo Strizu și Mihai Pintilii. Roș-albaștrii s-au văzut învinși în derby-ul de pe Arena Națională. Ardelenii au egalat liderul Farul. După o primă repriză fără ocazii, FCSB și CFR Cluj au oferit un adevărat spectacol după pauză. Au fost ocazii mari de ambele părți. Oaspeții au fost însă cei care au plecat acasă cu toate punctele.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și