Închide meniul

Mihai Stoica a reacționat după ce Florinel Coman l-a ironizat pe Becali: „Dacă Gigi permite chestiile astea…”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 decembrie 2022, 21:40

Reclamă
Mihai Stoica a reacționat după ce Florinel Coman l-a ironizat pe Becali: Dacă Gigi permite chestiile astea…”

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a reacționat după ce Florinel Coman l-a ironizat pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei FCSB – FC Botoșani, 1-0, Florinel Coman a declarat, în mod ironic, faptul că, în cazul în care Kylian Mbappe ar fi evoluat pentru FCSB, ar fi fost schimbat în minutul 20.

Mihai Stoica a reacționat după ce Florinel Coman l-a ironizat pe Gigi Becali

Managerul general de la FCSB „a gustat” gluma lui Florinel Coman și susține că acest gen de ironii sunt inofensive, cât timp nu îl deranjează pe Gigi Becali.

„E o glumă bună. Doar că a uitat să spună că Mbappe n-a fost schimbat, dar au fost schimbaţi alţi doi colegi de-ai lui. A zâmbit, are voie să vorbească. Dacă Gigi nu se supără şi permite chestiile astea, care ar fi problema? E o glumă şi e o glumă bună”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Declarația lui Florinel Coman

„Nu am ținut cu niciuna. Eu am vrut de la început să câștige Portugalia, pentru Cristiano. Dacă era Mbappe la noi, era schimbat în minutul 20.

Reclamă

Un meci greu, cu o echipă care a fost ordonată pe teren, a fost un alt meci față de cel de la ei. Nu (n.r.- dacă golul a fost un răspuns pentru Becali), îmi pare rău că am ratat cu CFR, dar asta e, mă bucur că m-am revanșat în această seară și am adus cele trei puncte. Nu mă interesează, mă bucur că am reușit să marchez și atâta tot.

Sunt sub contract cu FCSB, mă voi prezenta la vizita medicală și voi merge în cantonament. Nu am spus încă ultimul cuvânt. Da (n.r.- a primit confirmarea că poate pleca pentru 3 milioane de euro). Nimic, am discutat cu dânsul (n.r.- Gigi Becali), ce v-a spus, aia a fost discuția, nimic mai mult. Nu am discutat cu nimeni, dar o voi face. E normal.

A fost un an OK, o calificare în Conference League și cam atât. Nu atârnă greu banderola, Tănase a plecat, care a fost căpitan de la 24 de ani, a prins toate generațiile, era un jucător important, ne-a fost dificil, s-a simțit lipsa lui. Suntem un vestiar unit. Sperăm să rupem blestemul și să-i batem pe CFR”, a spus Florinel Coman, la finalul partidei cu FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și