Închide meniul

Mihai Stoica a reacționat după ce Florinel Coman l-a ironizat pe Becali: „Dacă Gigi permite chestiile astea…”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 decembrie 2022, 21:40

Reclamă
Mihai Stoica a reacționat după ce Florinel Coman l-a ironizat pe Becali: Dacă Gigi permite chestiile astea…”

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a reacționat după ce Florinel Coman l-a ironizat pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei FCSB – FC Botoșani, 1-0, Florinel Coman a declarat, în mod ironic, faptul că, în cazul în care Kylian Mbappe ar fi evoluat pentru FCSB, ar fi fost schimbat în minutul 20.

Mihai Stoica a reacționat după ce Florinel Coman l-a ironizat pe Gigi Becali

Managerul general de la FCSB „a gustat” gluma lui Florinel Coman și susține că acest gen de ironii sunt inofensive, cât timp nu îl deranjează pe Gigi Becali.

„E o glumă bună. Doar că a uitat să spună că Mbappe n-a fost schimbat, dar au fost schimbaţi alţi doi colegi de-ai lui. A zâmbit, are voie să vorbească. Dacă Gigi nu se supără şi permite chestiile astea, care ar fi problema? E o glumă şi e o glumă bună”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Declarația lui Florinel Coman

„Nu am ținut cu niciuna. Eu am vrut de la început să câștige Portugalia, pentru Cristiano. Dacă era Mbappe la noi, era schimbat în minutul 20.

Reclamă

Un meci greu, cu o echipă care a fost ordonată pe teren, a fost un alt meci față de cel de la ei. Nu (n.r.- dacă golul a fost un răspuns pentru Becali), îmi pare rău că am ratat cu CFR, dar asta e, mă bucur că m-am revanșat în această seară și am adus cele trei puncte. Nu mă interesează, mă bucur că am reușit să marchez și atâta tot.

Sunt sub contract cu FCSB, mă voi prezenta la vizita medicală și voi merge în cantonament. Nu am spus încă ultimul cuvânt. Da (n.r.- a primit confirmarea că poate pleca pentru 3 milioane de euro). Nimic, am discutat cu dânsul (n.r.- Gigi Becali), ce v-a spus, aia a fost discuția, nimic mai mult. Nu am discutat cu nimeni, dar o voi face. E normal.

A fost un an OK, o calificare în Conference League și cam atât. Nu atârnă greu banderola, Tănase a plecat, care a fost căpitan de la 24 de ani, a prins toate generațiile, era un jucător important, ne-a fost dificil, s-a simțit lipsa lui. Suntem un vestiar unit. Sperăm să rupem blestemul și să-i batem pe CFR”, a spus Florinel Coman, la finalul partidei cu FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și