Închide meniul

Florinel Coman l-a ironizat, în direct, pe Gigi Becali: „Dacă era Kylian Mbappe la noi, era schimbat în minutul 20!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2022, 23:02

Florinel Coman l-a ironizat, în direct, pe Gigi Becali: „Dacă era Kylian Mbappe la noi, era schimbat în minutul 20!

Gică Hagi vrea să-l lase pe Gigi Becali fără Florinel Coman

Florinel Coman, în tricoul lui FCSB / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

Florinel Coman l-a ironizat, în direct, pe Gigi Becali, după ce a marcat golul victoriei în meciul FCSB – FC Botoşani, scor 1-0, din etapa a 21-a a Ligii 1. „Mbappe” Coman a înscris în minutul 78 şi şi-a dus echipa pe podiumul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 24 de ani a primit o hârtie de la patronul lui FCSB că poate pleca pentru 3 milioane de euro. Florinel Coman îşi grăbeşte plecarea şi a avut un mesaj cu trimitere directă către conducere.

Florinel Coman l-a ironizat, în direct, pe Gigi Becali. Ce a declarat după FCSB – FC Botoşani 1-0

Întrebat despre finala Cupei Mondiale, câştigată de Argentina, Florinel s-a amuzat. E sigur că dacă Kylian Mbappe juca la FCSB era schimbat încă din prima repriză şi nu mai apuca să înscrie un hat-trick pentru Franţa.

Nu am ţinut cu nimeni în finală. Sincer. Eu am ţinut de la început cu Portugalia, pentru Cristiano. Dar aseară m-am uitat ca un iubitor de fotbal.

A fost o finală foarte spectaculoasă. Dacă era Mbappe la noi (n.r. FCSB), era schimbat în minutul 20. Să spun aşa. Îi dedic golul tatălui meu, care a împlinit astăzi 50 de ani şi îl iubesc foarte mult„, a declarat Florinel Coman la digisport.ro.

Reclamă

„Mbappe” Coman a fost rezervă în meciul de pe Arena Naţională. A intrat în locul lui Malcom Edjouma, în minutul 65. A primit o pasă perfectă de la Octavian Popescu şi a marcat golul victoriei.

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Florinel Coman. “Mbappe de România” i-a cerut patronului FCSB să-l lase să plece la altă echipă, pentru a prinde mai multe minute. Atacantul de 24 de ani și-a pierdut postul de titular la vicecampioana României și se gândește intens la o nouă aventură.

Inițial, Gigi Becali a anunțat că nu va renunța la jucătorul adus de la Viitorul Constanța în urmă cu 5 ani.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, finanțatorul FCSB-ului și-a schimbat strategia și a dezvăluit că i-a dat “undă verde” pentru transfer lui Florinel Coman, după ce atacantul l-a sunat.

Gigi Becali cere 3 milioane de euro în schimbul lui “Mbappe de România”, exact suma la care este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

I-am spus lui Florinel Coman, că m-a sunat. I-am zis că sunt 30 de jucători. Doar 11 joacă. I-aş da drumul şi la Rapid. I-am dat o hârtie de 3 milioane, să-mi scot banii pe care i-am cheltuit”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

FCSB – FC Botoşani 1-0

Titularizat din nou între buturi, Andrei Vlad a avut o evoluţie de senzaţie. A avut o dublă intervenţie miraculoasă într-un moment extrem de important. A scos şuturile lui Şeroni şi Roman. L a numai câteva secunde distanţă, Octavian Popescu l-a servit ideal pe Florinel Coman, iar „Mbappe de România” a deschis scorul. Coman a înscris, în minutul 78, al treilea său gol stagional.

Trei minute mai târziu, Sadiku i-a lăsat pe moldoveni în inferioritate numerică. A primit al doilea cartonaş galben şi a spulberat şansele lui FC Botoşani de a pleca cu vreun punct de pe Arena Naţională.

FCSB a câştigat cu 1-0 şi a urcat pe podiumul Ligii 1. Are 38 de puncte şi este despărţită doar prin golaveraj de Rapid şi Universitatea Craiova. FC Botoşani a rămas pe locul 13, cu 21 de puncte. Jucătorii lui Flavius Stoican au rămas fără victorie în Liga 1 din luna octombrie.

FC Botoşani a suferit a trei înfrângere, în această lună, cu FCSB. Sunt probleme mari pentru echipa lui Valeriu Iftime.

Reclamă

FCSB: A. Vlad – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Oaidă, Şut, Edjouma (Coman ’64) – Cordea (Omrani ’46), Miculescu (Rusu ’53), Oct. Popescu (Nikolov ’88). Antrenor: Leonard Strizu

FC Botoşani: Pap – Sno (Patache ’72), Sadiku, Şeroni, Ţigănaşu – A. Ivanov (Petkovski ’88), Zabou (Tîrcoveanu ’89), Dican – Mailat (Boli 83), M. Roman, Dragu (Pinson ’73). Antrenor: Flavius Stoican

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și