Închide meniul

Arbitrul finalei Argentina – Franța a rupt tăcerea! Cum a comentat fazele controversate de la Cupa Mondială și ce le transmite francezilor

Sebastian Cristian Publicat: 23 decembrie 2022, 15:24

Reclamă
Arbitrul finalei Argentina – Franța a rupt tăcerea! Cum a comentat fazele controversate de la Cupa Mondială și ce le transmite francezilor

Arbitrul finalei Argentina - Franța a rupt tăcerea

Profimedia

Arbitrul finalei Argentina – Franța a rupt tăcerea! „Centralul” Szymon Marciniak a comentat fazele controversate din finala Cupei Mondiale și susține că deciziile sale au fost în totalitate corecte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meciul istoric din ultimul act al turneului din Qatar, o parte din atenția fanilor și a jurnaliștilor s-a îndreptat și către polonezul Marciniak. Arbitrul a fost acuzat că i-a favorizat pe argentinieni, greșind flagrant la mai multe faze de joc.

Arbitrul finalei Argentina – Franța a rupt tăcerea! Cum a comentat fazele controversate și ce le transmite francezilor

După mai multe zile în care a fost pus la zid de numeroși jurnaliști, Marciniak a rupt tăcerea și a explicat de ce nu a anulat golul Argentinei din prelungiri, deși două dintre rezervele „pumelor” erau în teren.

Francezii nu au menționat acea fotografie unde puteți vedea cum sunt șapte francezi pe teren atunci când Mbappe marchează un gol. Nu s-a spus nimic, mai ales că la ocazia ratată de Randal Kolo Muani, chiar în finalul meciului, mai mulți jucători erau în terenul de joc.

În primul rând, pentru ca această situație să fie pedepsită, ea ar trebui să afecteze jocul. Și care a fost impactul băieților care s-au ridicat și au sărit pe teren? Există ziare serioase și ziare care doar caută scandal. Prieteni de-ai mei, mari arbitri ai Franței, mi-au scris. Părerea lor a fost una foarte bună. Mulți fotbaliști ne-au transmis felicitări, inclusiv Kylian Mbappe a spus că suntem arbitri buni”, a spus Szymon Marciniak, conform Footmercato.

Reclamă

Francezii vor ca finala Cupei Mondiale să se rejoace! Petiția a strâns aproape 200.000 de semnături

Francezii vor ca finala Cupei Mondiale să se rejoace. După ce Argentina a învins Franța în ultimul act al turneului qatarez, foarte mulți iubitori ai fotbalului s-au îndoit de corectitudinea arbitrajului. Suporterii „Les Bleus” merg acum mai departe și solicită rejucarea finalei.

În online-ul din Franța a fost inițiată o petiție adresată celor de la FIFA, în care se cere rejucarea finalei Argentina – Franța, dar cu un arbitraj imparțial de această dată. Propunerea a avut un mare succes în rândul suporterilor francezi. Până acum, petiția a fost semnată de aproape 200.000 de oameni.

„Arbitrajul a fost total incorect. Nu a fost penalty la Di Maria, iar Mbappe a fost faultat la golul 2 al Argentinei! Semnați și redistribuiți în masă, pentru ca meciul să fie rejucat!”, argumentează fanii francezi în petiția online.

Reclamă 4 / 0/3

Șansele de reușită ale acestei propuneri sunt însă inexistente. Chiar dacă numărul de semnături este unul mare, astfel de inițiative nu au puterea de a infuența în niciun fel deznodământul evenimentelor sportive.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și