Închide meniul
EXCLUSIV

Pavel Badea, anunț despre venirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova: „Gentlemen’s agreement-ul se respectă! Să-și rezilieze contractul cu cei de la U Cluj!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 decembrie 2022, 17:43 / Actualizat: 23 decembrie 2022, 21:28

Reclamă
Pavel Badea, anunț despre venirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova: Gentlemens agreement-ul se respectă! Să-și rezilieze contractul cu cei de la U Cluj!”

Pavel Badea, anunț despre venirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe, în timpul unui meci/hepta

Pavel Badea, anunț despre venirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova! Directorul de la CS Universitatea Craiova a vorbit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, despre posibilitatea ca „Geană” să ajungă în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Eugen Neagoe este antrenorul celor de la U Cluj. Tehnicianul a fost instalat în vara acestui an.

Pavel Badea, anunț despre venirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Pavel Badea susține că Mihai Rotaru are un acord de principiu cu Eugen Neagoe, pentru a prelua postul de antrenor principal al Universității Craiova, lăsat liber de Mirel Rădoi. Însă, acesta spune că, mai întâi, „Geană” trebuie să-și rezilieze contractul cu U Cluj.

„Eu, din câte știu, informațiile apărute în presă sunt reale. Deci, să-și rezilieze contractul cu cei de la U Cluj. Este imperativ necesar să fie rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care se rezolvă acest lucru, are șanse importante să ajungă la echipă.

Așa am înțeles și eu (n.r. despre faptul că Mihai Rotaru și Eugen Neagoe au bătut palma de principiu). Gentlemen’s agreement-ul se respectă. Din câte știu, sunt oameni de onoare amândoi și, atunci când promit ceva, se țin de cuvânt”, a declarat Pavel Badea, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Pavel Badea: „Va veni într-o situație destul de complicată!”

Totodată, Pavel Badea consideră că ar fi de bun augur venirea lui Eugen Neagoe în Bănie, deși rivalitatea dintre Universitatea Craiova și FC U Craiova va pune presiune pe acesta.

„Eu sunt subiectiv. Mi-a fost coleg de echipă, îmi este prieten. Ne cunoaștem de la copii și juniori. Este clar că știe care este starea de spirit în zona noastră, știe exact cât de iubit este fotbalul în Craiova.

Va veni într-o situație destul de complicată, având în vedere existența a două echipe în oraș. Va fi o situație pe care va trebui să o depășească cu înțelepciune”, a mai spus Pavel Badea.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și