Închide meniul

Câți bani cere U Cluj ca să-l lase pe Eugen Neagoe să plece la Universitatea Craiova! Suma uriașă pe care Mihai Rotaru e obligat s-o plătească

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 23 decembrie 2022, 16:34

Câți bani cere U Cluj ca să-l lase pe Eugen Neagoe să plece la Universitatea Craiova! Suma uriașă pe care Mihai Rotaru e obligat s-o plătească

Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu U Cluj

Eugen Neagoe, în timpul unui meci/ Hepta

S-a aflat câți bani cere U Cluj ca să-l lase pe Eugen Neagoe să plece la Universitatea Craiova. Antrenorul de 55 de ani este alesul lui Mihai Rotaru pentru banca formației oltene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rotaru se afla în căutarea unui nou antrenor, după ce Mirel Rădoi și-a dat demisia.

Câți bani cere U Cluj ca să-l lase pe Eugen Neagoe să plece la Universitatea Craiova

Postul de antrenor interimar al oltenilor a fost ocupat de Dragoș Bon și, în ciuda rezultatelor bune, patronul Universității Craiova s-a decis să aducă un nou tehnician.

Eugen Neagoe este dorit de Mihai Rotaru la cârma echipei din Bănie. Tehnicianul lui U Cluj mai are contract cu actuala echipă până în vară, cu opțiunea de prelungire pe încă un sezon.

Din acest motiv, oficialii „Șepcilor roșii” nu vor renunța pur și simplu la cel poreclit „Geană”. Potrivit digisport.ro, ardelenii le cer 100.000 de euro celor de la Universitatea Craiova pentru a-i rezilia contractul lui Neagoe.

Reclamă

Prima reacţie din tabăra lui U Cluj, despre plecarea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Preşedintele de la U Cluj a oferit declaraţii în presa locală, şi a dezvăluit că Eugen Neagoe l-a contactat pentru a-şi exprima dorinţa de a antrena în Bănie, fiind vorba de „echipa sa de suflet”.

Radu Constanţea a mărturisit că „Geană” încă nu şi-a reziliat contractul în Ardeal, şi este aşteptat la discuţii.

„M-a sunat şi mi-a spus că are ofertă de la Universitatea Craiova, că l-au contactat cei de acolo, că îşi doreşte să plece, că e vorba de Craiova, echipa lui de suflet şi aşa mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

El nu a reziliat contractul, e sub contract cu noi, cu Universitatea Cluj. Îl aştept la discuţii. Va sosi şi vom vedea ce soluţii se pot găsi”, a declarat Radu Conatnaţea, preşedintele de la U Cluj, conform actualdecluj.ro.

Comunicatul oficial emis de U Cluj, după ce Eugen Neagoe ar fi alesul lui Mihai Rotaru

U Cluj a emis un comunicat prin care anunţă faptul că Eugen Neagoe va purta discuţii cu oficialii clubului ardelean pentru a o putea prelua pe Universitatea Craiova.

Mai mult decât atât, „Șepcile roşii” susţin că tehnicianul şi-a construit planul pentru pauza competiţională din iarnă, plan care ar urma să fie dat complet peste cap de plecarea sa.

„Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova.

Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului.

În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informații”, se arată în comunicatul emis de U Cluj, conform gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara Vezi toate știrile
Citește și