Închide meniul
EXCLUSIV

Sorin Cârțu a dezvăluit când ar putea fi numit noul antrenor de la Universitatea Craiova + Care va fi obiectivul acestuia

Cosmin Olteanu Publicat: 23 decembrie 2022, 18:27

Reclamă
Sorin Cârțu a dezvăluit când ar putea fi numit noul antrenor de la Universitatea Craiova + Care va fi obiectivul acestuia

Sorin Cârțu a dezvăluit când ar putea fi numit noul antrenor de la Universitatea Craiova

Sorin Cârţu, în timpul unei conferințe de presă/hepta

Sorin Cârțu a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, când ar putea fi numit noul antrenor de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul acestei luni, Universitatea Craiova s-a despărțit de antrenorul Mirel Rădoi. Interimatul este asigurat de Dragoş Bon şi Ionuţ Stancu.

Sorin Cârțu a dezvăluit când ar putea fi numit noul antrenor de la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu nu a dorit să vorbească despre posibilitatea ca Eugen Neagoe să vină pe banca Universității Craiova. Însă, oficialul din Bănie a dezvăluit că un nou antrenor ar putea să fie numit la formația olteană înaintea Crăciunului.

„Eugen Neagoe e antrenor sub contract… nu pot să vorbesc. N-am ce să despre el, altfel ne-am atrage critici de la U Cluj.

Până la finalul anului, va fi adus un nou antrenor. Absolut! Poate chiar până la Crăciun”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă

Sorin Cârțu: „Obiectivul va fi să ne calificăm în play-off!”

Președintele Universității Craiova mai spune că noul antrenor al oltenilor va avea ca obiectiv calificarea în play-off. Apoi, în funcție de locul pe care îl va ocupa echipa în clasament, obiectivul principal s-ar putea transforma în câștigarea campionatului.

„Am mai recuperat din timpul pierdut, cu cele două victorii. Suntem într-un grafic cât de cât acceptabil. Ne-am fi dorit măcar două puncte pe meci, așa… suntem la 1,80 pe meci. E un punctaj care îți poate da speranțe pentru prezența în cupele europene, dar ar fi fost mai bine dacă am fi avut încă patru-cinci în plus.

Întâi, obiectivul va fi să ne calificăm în play-off. Apoi, vom vedea poziția pe care o avem, șansele pe care le avem pentru obiectivul mare (n.r. titlul de campioană) sau cupele europene. Avem niște puncte handicap față de alții, e greu (n.r. să câștige campionatul). Dar nu e imposibil. Primul și primul lucru, să ne vedem în play-off și să vedem pe ce poziție suntem”, a încheiat Sorin Cârțu.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și