Închide meniul

Sorin Cârțu a cedat nervos, după scandalul cu Mirel Rădoi: „A plâns, a fost extrem de afectat!”

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 18:38

Sorin Cârțu a cedat nervos, după scandalul cu Mirel Rădoi: „A plâns, a fost extrem de afectat!

Sorin Cârțu s-a certat cu Mirel Rădoi

Sorin Cârțu s-a certat cu Mirel Rădoi / Hepta

  • Sorin Cârțu a cedat nervos, după scandalul cu Mirel Rădoi
  • „A plâns, a fost extrem de afectat!”

Sorin Cârțu a cedat nervos, după scandalul cu Mirel Rădoi. Cei doi au avut un schimb de replici extrem de acid, după ce antrenorul de 41 de ani și-a anunțat plecarea de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cârțu și Rădoi au avut un duel verbal incendiar, de la distanță, după anunțul-șoc din Bănie.

Sorin Cârțu a cedat nervos, după scandalul cu Mirel Rădoi!

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a dezvăluit că Sorin Cârțu „a fost extrem de afectat” de cearta cu Mirel Rădoi și chiar a izbucnit în lacrimi.

Reclamă

„Sorin Cârțu a fost extrem de afectat, a plâns în urma a ceea ce s-a întâmplat. Mi-a spus personal că Mirel Rădoi a fost ca un copil pentru el, a fost familia lui. Mi-a zis: ‘Cât l-am iubit eu pe băiatul ăsta, să-și bată joc în așa hal de mine?!’.

Eu sunt de părere că chiar dacă Sorin Cârțu ar fi făcut ceva, și chiar nu a făcut, nu ai voie să-l murdărești în spațiul public. Este omul care a făcut ceva pentru tine și cariera ta.

Reclamă

Repet, în condițiile în care Sorin Cârțu nu a fost la 4 antrenamente cap-coadă ale lui Mirel Rădoi. Tocmai, pentru a evita discuțiile. Noi știm că Mirel Rădoi este mai încăpățănat și are o personalitate mai exacerbată. Nu s-a dus la antrenamente, nu s-a dus cu părerea”, a declarat Sorin Cârțu, pentru sport.ro.

Mirel Rădoi a ajuns„la cuţite” cu Sorin Cârţu, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi a ajuns „la cuţite” cu Sorin Cârţu, după ce şi-a dat demisia de la Universitatea Craiova. Antrenorul a fost deranjat de declaraţiile, cât şi de atitudinea preşedintelui clubului, şi susţine că oltenii nu vor face niciodată performanţă dacă conflictele se nasc din interior.

„Între mine și jucători, indiferent de articolele care au apărut, nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine, semnalele au fost clare după această partidă, din partea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Rezultatele nu sunt consecința unui joc slab. Dacă ne luăm după nea Sorin (n.r. – Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova), așa se pare, că sunt consecința unui joc slab. Dacă președintele clubului face evaluări publice de genul ăsta, nu le face cu mine, atunci o să-i predau ID-ul, să vină el înapoi.

Cred că a înțeles greșit mesajul când am zis că o să-l apreciez toată viața pentru momentul în care m-a debutat. De acolo până să ne spună ce să facem noi la antrenamente, în condițiile în care nu ești prezent la antrenament, lucrurile astea n-o să le accept și n-am acceptat de la nimeni”, a declarat Mirel Rădoi pentru sursa mai sus citată.

Sorin Cârţu l-a desființat public pe Mirel Rădoi

Ulterior, a venit și replica lui Sorin Cârțu pentru Mirel Rădoi:

„Cea mai mare decepţie din cariera mea de fost fotbalist, de fost antrenor, de actual preşedinte. Un atac cu talpa din partea unuia la care am ţinut fantastic de mult. E ultima seară în care mai vorbesc despre el. Nu vreau sa-i mai aud numele şi nici el să nu mai vorbească de mine. E o mare dezamăgire pentru mine.

Încerci să muţi atenţia de la nereuşitele tale. Când am analizat eu vreodată jocul lui Rădoi? Eu am spus-o tot timpul, eu luni, după partida cu FC U Craiova, am stat aproape două ore de vorbă cu el, am avut o întâlnire amicală, am băut o cafea, nici n-am discutat despre meci. Am vorbit doar despre meciurile care urmează. Despre obiectivul de a câştiga Cupa. I-am spus că altceva e să intrăm cu mai multe puncte în iarnă. Sunt şi eu Sorin Cârţu, mi-am câştigat dreptul să vorbesc despre fotbal. Băi, băiatule! El n-are antrenamente făcute câte meciuri am eu antrenate în Liga 1.

La fel m-am comportat şi cu Papură, şi cu Bergodi, n-am vrut să le provoc vreun stres prin prezenţa mea la antrenamente. Le-am dat libertate. De ce cauţi argumente? Tu vii pe locul patru într-o grupă cu Ocna Mureş şi Chindia şi te iei de mine.

Mi-e ruşine de prestaţia ta la televizor şi pentru că te-am iubit atât de mult! Şi noi avem bani mulţi, de-aia ţi-am dat 15.000 de euro pe lună, aşa cum a primit şi Reghecampf şi Piţurcă! M-am rugat de Rotaru să-i dea şi lui 15.000. Tu spui că am eu bani…şi tu ai făcut ce ai vrut tu. Nu a intrat nimeni peste tine, să-ţi spună pe cine să bagi”, a declarat Sorin Cârţu, la digisport.ro.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:30 LIVE VIDEOLeeds – Blackburn se joacă ACUM în AntenaPLAY! Se poate schimba liderul în Championship. West Brom – Sunderland (17:00) 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” 13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso 13:18 Victor Becali l-a auzit pe Marcel Răducanu vorbind despre transferul lui Dennis Man şi a răbufnit: „În ce calitate confirmă?” 12:43 FotoCe îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB 11:54 Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare 11:50 „Mai iei suplimente?” Simona Halep a dat cărţile pe faţă! Cu ce i-a surprins fostul lider WTA pe jurnaliştii americani 11:21 CCA, delegare controversată la CFR Cluj – FCSB! Gigi Becali a cedat nervos din cauza aceluiaşi arbitru, după un derby din Gruia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”