Închide meniul
Video

Patrick Mouratoglou, lovit cu o minge de Holger Rune, pe AntenaPLAY! Antrenorul Simonei Halep, suporter de lux la World Tennis League

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2022, 18:19

Reclamă

Patrick Mouratoglou, umilit de Holger Rune la Australian Open

Patrick Mouratoglou, în timpul unui meci al lui Holger Rune/ Profimedia

Patrick Mouratoglou a fost lovit, din greşeală, cu o minge de Holger Rune, la World Tennis League. Antrenorul Simonei Halep a fost vizibil amuzat de faza oferită de „elevul” său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

World Tennis League este transmis în exclusivitate de AntenaPLAY. Meciurile de astăzi au oferit momente spectaculoase, Holger Rune, Grigor Dimitrov şi Patrick Mouratoglou fiind în centrul lor.

Patrick Mouratoglou, lovit cu o minge de Holger Rune, la Wolrd Tennis League

Patrick Mouratoglou a fost prezent la World Tennis League, pentru a fi alături de „elevul” său, Holger Rune. Jucătorul danez a intrat în scenă la partida de dublu mix, Grigor Dimitrov/Paula Badosa vs. Holger Rune/Sania Mirza.

În setul secund, la scorul de 5-3 pentru perechea formată din Grigor Dimitrov şi Paula Badosa, Holger Rune a servit, iar mingea l-a lovit pe Patrick Mouratoglou. Danezul şi-a cerut imediat scuze, însă antrenorul francez nu a părut a fi deranjat deloc. Ba mai mult, cel care o pregăteşte şi pe Simona Halep a fost surprins zâmbind.

Vezi VIDEO mai jos cu faza oferită de Holger Rune şi Patrick Mouratoglou

Reclamă

În game-ul precedent, Grigor Dimitrov a oferit un moment spectaculos. La un voleu ratat, bulgarul a încercat ulterior să oprească mingea direct în buzunar, fază care a stârnit râsul spectatorilor prezenţi în sala din Dubai.

Iga Swiatek şi-a „spionat” adversarii la World Tennis League, pe AntenaPLAY

Iga Swiatek şi-a „spionat” adversarii în prima partidă din ziua de joi, de la World Tennis League. În primul set, la scorul de 5-4 pentru perechea formată din Auger – Aliassime şi Sania Mirza, liderul WTA a mers „pe furiş” în spatele băncii echipei formate din Alexander Zverev şi Elena Rybakina.

Swiatek a oferit un moment savuros şi a purtat un scurt dialog cu Zverev. Poloneza s-a declarat nemulţumită de faptul că neamţul vorbea în rusă cu Rybakina, şi i-a spus acestuia să vorbească în engleză, pentru a putea înţelege: „Vorbiţi în engleză să aud şi eu strategia!”, a spus poloneza.

Reclamă 4 / 0/3

Alexander Zverev i-a răspuns imediat Igăi Swiatek şi i-a spus acesteia că sigur înţelege şi limba rusă: „Oricum ne înţelegi!”, a fost replica neamţului.

Iga Swiatek este în echipa Kites, alături de Felix Auger-Aliassime, Eugenie Bouchard, Sania Mirza şi Holger Rune.

Partida dintre Auger-Aliassime/Mirza – Zverev/Rybakina a oferit şi un punct spectaculos. La scorul de 4-4, pe serviciul lui Aliassime, Zverev şi Rybakina au oferit un moment comic. Aceştia doi şi-au lăsat unul celuilant mingea, şi au pierdut punctul pe baza acestei neînţelegeri.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și