Închide meniul
Video

Patrick Mouratoglou, lovit cu o minge de Holger Rune, pe AntenaPLAY! Antrenorul Simonei Halep, suporter de lux la World Tennis League

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 decembrie 2022, 18:19

Patrick Mouratoglou, umilit de Holger Rune la Australian Open

Patrick Mouratoglou, în timpul unui meci al lui Holger Rune/ Profimedia

Patrick Mouratoglou a fost lovit, din greşeală, cu o minge de Holger Rune, la World Tennis League. Antrenorul Simonei Halep a fost vizibil amuzat de faza oferită de „elevul” său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

World Tennis League este transmis în exclusivitate de AntenaPLAY. Meciurile de astăzi au oferit momente spectaculoase, Holger Rune, Grigor Dimitrov şi Patrick Mouratoglou fiind în centrul lor.

Patrick Mouratoglou, lovit cu o minge de Holger Rune, la Wolrd Tennis League

Patrick Mouratoglou a fost prezent la World Tennis League, pentru a fi alături de „elevul” său, Holger Rune. Jucătorul danez a intrat în scenă la partida de dublu mix, Grigor Dimitrov/Paula Badosa vs. Holger Rune/Sania Mirza.

În setul secund, la scorul de 5-3 pentru perechea formată din Grigor Dimitrov şi Paula Badosa, Holger Rune a servit, iar mingea l-a lovit pe Patrick Mouratoglou. Danezul şi-a cerut imediat scuze, însă antrenorul francez nu a părut a fi deranjat deloc. Ba mai mult, cel care o pregăteşte şi pe Simona Halep a fost surprins zâmbind.

Vezi VIDEO mai jos cu faza oferită de Holger Rune şi Patrick Mouratoglou

Reclamă

În game-ul precedent, Grigor Dimitrov a oferit un moment spectaculos. La un voleu ratat, bulgarul a încercat ulterior să oprească mingea direct în buzunar, fază care a stârnit râsul spectatorilor prezenţi în sala din Dubai.

Iga Swiatek şi-a „spionat” adversarii la World Tennis League, pe AntenaPLAY

Iga Swiatek şi-a „spionat” adversarii în prima partidă din ziua de joi, de la World Tennis League. În primul set, la scorul de 5-4 pentru perechea formată din Auger – Aliassime şi Sania Mirza, liderul WTA a mers „pe furiş” în spatele băncii echipei formate din Alexander Zverev şi Elena Rybakina.

Swiatek a oferit un moment savuros şi a purtat un scurt dialog cu Zverev. Poloneza s-a declarat nemulţumită de faptul că neamţul vorbea în rusă cu Rybakina, şi i-a spus acestuia să vorbească în engleză, pentru a putea înţelege: „Vorbiţi în engleză să aud şi eu strategia!”, a spus poloneza.

Reclamă 4 / 0/3

Alexander Zverev i-a răspuns imediat Igăi Swiatek şi i-a spus acesteia că sigur înţelege şi limba rusă: „Oricum ne înţelegi!”, a fost replica neamţului.

Iga Swiatek este în echipa Kites, alături de Felix Auger-Aliassime, Eugenie Bouchard, Sania Mirza şi Holger Rune.

Partida dintre Auger-Aliassime/Mirza – Zverev/Rybakina a oferit şi un punct spectaculos. La scorul de 4-4, pe serviciul lui Aliassime, Zverev şi Rybakina au oferit un moment comic. Aceştia doi şi-au lăsat unul celuilant mingea, şi au pierdut punctul pe baza acestei neînţelegeri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out Vezi toate știrile
Citește și