Închide meniul

Kevin Boli, tot mai aproape de FCSB! Transferul dorit de Gigi Becali este în pole-position: „Aștept să zică impresarul ceva!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2022, 13:50

Kevin Boli, tot mai aproape de FCSB! Transferul dorit de Gigi Becali este în pole-position: Aștept să zică impresarul ceva!”

Gigi Becali îi oferă puteri depline lui Mihai Pintilii, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Gigi Becali, în timpul unei conferințe/ Hepta

Gigi Becali are motive de bucurie, deoarece transferul mult dorit al lui Kevin Boli la FCSB este aproape de a se face. Valeriu Iftime a dezvăluit că se mai așteaptă doar decizia impresarului fundașului central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli evoluează la Botoșani de la începutul acestui sezon, fiind titular de bază în echipa patronată de Valeriu Iftime. Fundașul i-a atras atenția și lui Gigi Becali prin evoluțiile sale, patronul de la FCSB dorind să-i întărească defensiva lui Leo Strizu.

Kevin Boli, tot mai aproape de FCSB! Transferul dorit de Gigi Becali este în pole position

Valeriu Iftime s-a arătat dispus să-l cedeze pe Kevin Boli la FCSB, în această pauză competițională din iarnă. Patronul de la Botoșani a dezvăluit că impresarul fundașului va avea ultimul cuvânt de spus în privința mutării acestuia sub comanda lui Leo Strizu.

„Aștept să-mi zică impresarul ceva. Eu zic da, vreau să-l las la FCSB pe băiat”, a declarat Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Kevin Boli a fost pe lista celor de la FCSB și la începutul sezonului. Transferul a picat, deoarece Gigi Becali și fundașul central nu s-au înțeles la partea financiară, iar în cele din urmă, patronul roș-albaștrilor a adus alți stopperi. Rachid Bouhenna, Joonas Tamm și Joyskim Dawa au fost transferați de latifundiarul din Pipera la începutul sezonului.

Reclamă

„I-am dat 25.000 sau 50.000 pe Boli. 400.000 să aştepte. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă omul e deştept şi prost. Când a fost gratis m-am consultat cu colaboratorii. Am zis să îl luăm gratis. Cică ne facem de râs, că nu mai poate!”, declara Gigi Becali despre Kevin Boli în momentul transferului său, pentru sport.ro.

Kevin Boli are drum liber către FCSB

Kevin Boli are drum liber către FCSB! Valeriu Iftime a anunţat că are un contract special cu fundaşul de 31 de ani cotat la 450.000 de euro.

„Boli pleacă nu că îl dau eu afară. Boli pleacă pentru că are un contract special cu mine, eu aș vrea să rămână, dar dacă el vrea să plece nu am ce să îi fac. Mai are până în vară contract și dacă vrea să plece eu îi dau drumul.

Reclamă 4 / 0/3

Avem planuri, a revenit Golofca la mine, un băiat bun, un copil Dragomir, pe care l-am luat de la Sepsi, un copil interesant, vine un fundaș dreapta de la Sheriff Tiraspol pe care l-am transferat din vară și acum din iarnă e liber și are contract cu mine.

Cred că mai aduc un fundaș dreapta care a fost la Hagi, mai trebuie un fundaș central și luptăm la niște mijlocași încă nu știu cine, la mijloc am nevoie și pe benzi”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și