Închide meniul

Kevin Boli, tot mai aproape de FCSB! Transferul dorit de Gigi Becali este în pole-position: „Aștept să zică impresarul ceva!”

Viviana Moraru Publicat: 24 decembrie 2022, 13:50

Kevin Boli, tot mai aproape de FCSB! Transferul dorit de Gigi Becali este în pole-position: Aștept să zică impresarul ceva!”

Gigi Becali îi oferă puteri depline lui Mihai Pintilii, după CFR Cluj - FCSB 0-1

Gigi Becali, în timpul unei conferințe/ Hepta

  • Kevin Boli, tot mai aproape de FCSB
  • Ce a declarat Valeriu Iftime

Gigi Becali are motive de bucurie, deoarece transferul mult dorit al lui Kevin Boli la FCSB este aproape de a se face. Valeriu Iftime a dezvăluit că se mai așteaptă doar decizia impresarului fundașului central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Boli evoluează la Botoșani de la începutul acestui sezon, fiind titular de bază în echipa patronată de Valeriu Iftime. Fundașul i-a atras atenția și lui Gigi Becali prin evoluțiile sale, patronul de la FCSB dorind să-i întărească defensiva lui Leo Strizu.

Kevin Boli, tot mai aproape de FCSB! Transferul dorit de Gigi Becali este în pole position

Valeriu Iftime s-a arătat dispus să-l cedeze pe Kevin Boli la FCSB, în această pauză competițională din iarnă. Patronul de la Botoșani a dezvăluit că impresarul fundașului va avea ultimul cuvânt de spus în privința mutării acestuia sub comanda lui Leo Strizu.

Reclamă

„Aștept să-mi zică impresarul ceva. Eu zic da, vreau să-l las la FCSB pe băiat”, a declarat Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Kevin Boli a fost pe lista celor de la FCSB și la începutul sezonului. Transferul a picat, deoarece Gigi Becali și fundașul central nu s-au înțeles la partea financiară, iar în cele din urmă, patronul roș-albaștrilor a adus alți stopperi. Rachid Bouhenna, Joonas Tamm și Joyskim Dawa au fost transferați de latifundiarul din Pipera la începutul sezonului.

Reclamă

„I-am dat 25.000 sau 50.000 pe Boli. 400.000 să aştepte. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă omul e deştept şi prost. Când a fost gratis m-am consultat cu colaboratorii. Am zis să îl luăm gratis. Cică ne facem de râs, că nu mai poate!”, declara Gigi Becali despre Kevin Boli în momentul transferului său, pentru sport.ro.

Kevin Boli are drum liber către FCSB

Kevin Boli are drum liber către FCSB! Valeriu Iftime a anunţat că are un contract special cu fundaşul de 31 de ani cotat la 450.000 de euro.

„Boli pleacă nu că îl dau eu afară. Boli pleacă pentru că are un contract special cu mine, eu aș vrea să rămână, dar dacă el vrea să plece nu am ce să îi fac. Mai are până în vară contract și dacă vrea să plece eu îi dau drumul.

Reclamă 4 / 0/3

Avem planuri, a revenit Golofca la mine, un băiat bun, un copil Dragomir, pe care l-am luat de la Sepsi, un copil interesant, vine un fundaș dreapta de la Sheriff Tiraspol pe care l-am transferat din vară și acum din iarnă e liber și are contract cu mine.

Cred că mai aduc un fundaș dreapta care a fost la Hagi, mai trebuie un fundaș central și luptăm la niște mijlocași încă nu știu cine, la mijloc am nevoie și pe benzi”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat