Închide meniul
EXCLUSIV

Kevin Boli are drum liber către FCSB! Înţelegerea pe care o are cu Valeriu Iftime

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 decembrie 2022, 13:58

Kevin Boli are drum liber către FCSB! Înţelegerea pe care o are cu Valeriu Iftime

Noi detalii despre Kevin Boli, jucătorul dorit de FCSB și Farul

Kevin Boli/ Hepta

Kevin Boli are drum liber către FCSB! Valeriu Iftime a anunţat că are un contract special cu fundaşul de 31 de ani cotat la 450.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Boli pleacă nu că îl dau eu afară. Boli pleacă pentru că are un contract special cu mine, eu aș vrea să rămână, dar dacă el vrea să plece nu am ce să îi fac. Mai are până în vară contract și dacă vrea să plece eu îi dau drumul.

Avem planuri, a revenit Golofca la mine, un băiat bun, un copil Dragomir, pe care l-am luat de la Sepsi, un copil interesant, vine un fundaș dreapta de la Sheriff Tiraspol pe care l-am transferat din vară și acum din iarnă e liber și are contract cu mine.

Kevin Boli are drum liber către FCSB

Cred că mai aduc un fundaș dreapta care a fost la Hagi, mai trebuie un fundaș central și luptăm la niște mijlocași încă nu știu cine, la mijloc am nevoie și pe benzi”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Kevin Boli a evoluat ultima oară în Turcia, la Samsunspor, înainte să semneze cu FC Botoșani. În Liga 1, fundașul ivorian a mai jucat la Viitorul și CFR Cluj, alături de care a cucerit, în total, 5 titluri de campion.

Reclamă

Gigi Becali l-a dorit pe Boli şi în vară

Gigi Becali l-a dorit pe Kevin Boli şi în vară. Patronul FCSB nu s-a putut înţelege la bani cu fundaşul de la Botoşani, pe care îl putea lua gratis. După mai multe discuţii cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică, patronul de la FCSB a renunţat la această mutare.

„I-am dat 25.000 sau 50.000 pe Boli. 400.000 să aştepte. Foarte bine, omul nu face rău că cere. Dacă omul e deştept şi prost. Când a fost gratis m-am consultat cu colaboratorii. Am zis să îl luăm gratis. Cică ne facem de râs, că nu mai poate!

Acum nici pe Dică, nici pe MM nu mai întreb. Vreau fotbalist, iau fotbalist. De asta sunt patron. Ia verificaţi-l 6 luni. Vrei să joci la FCSB, să te verific… 6 luni la strung, să văd dacă ştii cu maneta”, a spus Becali, la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului Vezi toate știrile
Citește și