Închide meniul

Un fost campion mondial cu Franța îl face praf pe Emiliano Martinez: „O prostie absolută”

Sebastian Cristian Publicat: 24 decembrie 2022, 15:31

Reclamă
Un fost campion mondial cu Franța îl face praf pe Emiliano Martinez: O prostie absolută”

Un fost campion mondial cu Franța îl face praf pe Emiliano Martinez

Profimedia

Patrick Vieira, fost campion mondial cu Franța în 1998, îl face praf pe Emiliano Martinez. Portarul Argentinei i-a lăsat un gust amar francezului, după reacțiile controversate avute în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși a apărat excelent în finala cu Franța, Martinez a făcut un gest controversat, după ce a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Mai mult decât atât, ajuns în Argentina, goalkeeper-ul l-a ironizat pe Kylian Mbappe.

În timp ce se afla în autocar, lângă Lionel Messi, portarul de 30 de ani a făcut un gest neașteptat, care a devenit imediat viral. Emiliano Martinez a ținut în brațe o păpușă bebeluș, pe care a lipit fața lui Kylian Mbappe.

Un fost campion mondial cu Franța îl face praf pe Emiliano Martinez

Patrick Vieira, în prezent antrenor la Crystal Palace, spune că asemenea gesturi nu au ce căuta în spor. În plus, francezul crede că performanța Argentinei a fost umbrită de atitudinea lui Martinez.

„Am văzut imaginile cu Emiliano Martinez și cred că ceea ce a făcut el ia, într-o oarecare măsură, din meritele Argentinei. Chiar nu aveau nevoie de așa ceva.

Reclamă

E adevărat că uneori nu poți controla emoțiile oamenilor, dar ceea ce a făcut Martinez a fost o prostie absolută”, a declarat fostul internațional francez.

Helmut Duckadam, scârbit de gestul lui Emiliano Martinez

„Eroul de la Sevilla” s-a declarat deranjat de gestul obscen pe care Emiliano Martinez, portarul Argentinei, l-a făcut la finalul partidei cu Franța. În plus, acesta consideră că goalkeeper-ul Croației, Dominik Livakovic, ar fi meritat trofeul pentru cel mai bun portar al turneului final, pe care, însă, l-a primit Emiliano Martinez.

Totodată, Duckadam spune că, în opinia sa, finala Argentina – Franța a fost cea mai spectaculoasă de la un Campionat Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu l-am înțeles. N-am înțeles exact ce a vrut să facă. Eu am fost și fan al Marocului și nu mi-a plăcut finalul meciului cu Croația, când s-a văzut că nu știu să piardă. Mi-ar fi plăcut să văd o decență mai mare din partea lor. Gesturile astea, în general, nu-mi plac. Poți să pierzi și cu demnitate.

Oricum, nu cred că Martinez merita acest trofeu (n.r. trofeul pentru cel mai bun portar al turneului final). Dar întotdeauna câștigătorul ia tot. Cred că portarul Croației merita acest trofeu. Îmi aduc aminte de finala intercontinentală de la Tokyo, când a luat Alzamendi premiul pentru jucătorul meciului și Toyota. Cred că atunci merita Belodedici. Eu rămân la părerea că cel mai bun portar a fost cel al Croației„, a spus Duckadam, în exclusivitate la Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și