Închide meniul

Un fost campion mondial cu Franța îl face praf pe Emiliano Martinez: „O prostie absolută”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 24 decembrie 2022, 15:31

Un fost campion mondial cu Franța îl face praf pe Emiliano Martinez: O prostie absolută”

Un fost campion mondial cu Franța îl face praf pe Emiliano Martinez

Profimedia

Patrick Vieira, fost campion mondial cu Franța în 1998, îl face praf pe Emiliano Martinez. Portarul Argentinei i-a lăsat un gust amar francezului, după reacțiile controversate avute în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși a apărat excelent în finala cu Franța, Martinez a făcut un gest controversat, după ce a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Mai mult decât atât, ajuns în Argentina, goalkeeper-ul l-a ironizat pe Kylian Mbappe.

În timp ce se afla în autocar, lângă Lionel Messi, portarul de 30 de ani a făcut un gest neașteptat, care a devenit imediat viral. Emiliano Martinez a ținut în brațe o păpușă bebeluș, pe care a lipit fața lui Kylian Mbappe.

Un fost campion mondial cu Franța îl face praf pe Emiliano Martinez

Patrick Vieira, în prezent antrenor la Crystal Palace, spune că asemenea gesturi nu au ce căuta în spor. În plus, francezul crede că performanța Argentinei a fost umbrită de atitudinea lui Martinez.

„Am văzut imaginile cu Emiliano Martinez și cred că ceea ce a făcut el ia, într-o oarecare măsură, din meritele Argentinei. Chiar nu aveau nevoie de așa ceva.

Reclamă

E adevărat că uneori nu poți controla emoțiile oamenilor, dar ceea ce a făcut Martinez a fost o prostie absolută”, a declarat fostul internațional francez.

Helmut Duckadam, scârbit de gestul lui Emiliano Martinez

„Eroul de la Sevilla” s-a declarat deranjat de gestul obscen pe care Emiliano Martinez, portarul Argentinei, l-a făcut la finalul partidei cu Franța. În plus, acesta consideră că goalkeeper-ul Croației, Dominik Livakovic, ar fi meritat trofeul pentru cel mai bun portar al turneului final, pe care, însă, l-a primit Emiliano Martinez.

Totodată, Duckadam spune că, în opinia sa, finala Argentina – Franța a fost cea mai spectaculoasă de la un Campionat Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu l-am înțeles. N-am înțeles exact ce a vrut să facă. Eu am fost și fan al Marocului și nu mi-a plăcut finalul meciului cu Croația, când s-a văzut că nu știu să piardă. Mi-ar fi plăcut să văd o decență mai mare din partea lor. Gesturile astea, în general, nu-mi plac. Poți să pierzi și cu demnitate.

Oricum, nu cred că Martinez merita acest trofeu (n.r. trofeul pentru cel mai bun portar al turneului final). Dar întotdeauna câștigătorul ia tot. Cred că portarul Croației merita acest trofeu. Îmi aduc aminte de finala intercontinentală de la Tokyo, când a luat Alzamendi premiul pentru jucătorul meciului și Toyota. Cred că atunci merita Belodedici. Eu rămân la părerea că cel mai bun portar a fost cel al Croației„, a spus Duckadam, în exclusivitate la Antena Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și