Închide meniul

Horațiu Moldovan, declarație de dragoste pentru Rapid: „Mi-a schimbat viaţa acest club!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 decembrie 2022, 16:35

Reclamă
Horațiu Moldovan, declarație de dragoste pentru Rapid: Mi-a schimbat viaţa acest club!”

Atletico Madrid a făcut o ofertă bombă pentru Horaţiu Moldovan. Echipa lui Diego Simeone a decis să plătească clauză de reziliere a portarului de la Rapid

Horaţiu Moldovan, în tricoul Rapidului / Hepta

Horațiu Moldovan, declarație de dragoste pentru Rapid! Portarul giuleștenilor a vorbit despre cum i-a schimbat viața clubul alb-vișiniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horațiu Moldovan a fost transferat de Rapid, în ianuarie 2021, liber de contract, de la UTA Arad. Acesta mai are contract până în vara lui 2024 cu trupa lui Adi Mutu.

Horațiu Moldovan, declarație de dragoste pentru Rapid

Portarul, în vârstă de 24 de ani, susține că a făcut o alegere excelentă, în momentul în care a refuzat oferta celor de la U Cluj și a semnat cu Rapid. Ba mai mult, Moldovan a mărturisit că echipa antrenată de Adrian Mutu i-a schimbat viața.

„(n.r. îţi aminteşti cum sărbătoreai acum doi ani?) Da, îmi amintesc. Eram la Cluj, dar eram aşa, într-o mare dilemă. Cu cu cine să semnez? Nu aveam prea multe opţiuni.

Aveam Rapid, Liga 2, Universitatea Cluj, tot Liga 2, şi cam atât. Nu aveam prea mari speranţe că va lua o astfel de întorsătură cariera mea. Acum mă felicit.

Reclamă
Reclamă 4

Şi din exterior, înainte să vii la Rapid, nu-ţi dai seama care sunt sentimentele şi care sunt trăirile aici. Acum mă felicit, mi-a schimbat viaţa acest club”, a declarat Horațiu Moldovan, pentru orangesport.ro.

Adrian Mutu: „E cel mai bun portar din ţară!”

La finalul partidei Rapid – FC Argeș, 2-1, din luna august, Adrian Mutu declara faptul că, în opinia sa, Horațiu Moldovan este cel mai bun portar din țară.

„Am avut un portar bun, pe care vreau să-l felicit. E cel mai bun portar din ţară. Sunt mulţumit”, declara Adrian Mutu, în luna august, după victoria de pe teren propriu cu FC Argeș, scor 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Horațiu Moldovan a mai evoluat pentru CFR Cluj, FC Hermannstadt, ACS Energeticianul, Ripensia Tiomișoara, Sepsi Sfântu Gheorghe și UTA Arad

În prezent, Rapid se află pe locul 3 din Liga 1, cu 38 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21 2 iun.

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15 2 iun.

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04 2 iun.

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și