Închide meniul
Foto

Horațiu Moldovan, 3 parade magice în primele 15 minute din România – Slovenia! Intervenții salvatoare ale portarului aflat la debut

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 noiembrie 2022, 19:05

Horațiu Moldovan, 3 parade magice în primele 15 minute din România – Slovenia! Intervenții salvatoare ale portarului aflat la debut

Horațiu Moldovan a debutat la naționala României

Horațiu Moldovan a debutat la naționala României / Captură Pro Arena

Horațiu Moldovan a avut 3 parade magice în primele 15 minute din meciul amical România – Slovenia. Portarul Rapidului, aflat la debutul pentru naționala noastră, a fost inspirat și a păstrat intactă plasa „tricolorilor”, în startul partidei de la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moldovan a fost trimis în premieră în poarta naționalei României. Selecționerul Edi Iordănescu l-a titularizat în partida de pregătire cu Slovenia.

Horațiu Moldovan, 3 parade magice în primele 15 minute din România – Slovenia!

Goalkeeper-ul de 24 de ani și-a început recitalul paradelor încă din minutul 2, după o gafă în defensiva naționalei României. Bogdan Vătăjelu a trimis o pasă spre propriul careu, iar Sporar a interceptat și a plecat spre poarta „tricolorilor”. Moldovan a ieșit în întâmpinare, la marginea careului, și l-a blocat pe sloven cu piciorul.

Horațiu Moldovan a avut o paradă excelentă
Horațiu Moldovan a avut o paradă excelentă / Captură Pro Arena

Un minut mai târziu, Horațiu Moldovan a ieșit din nou în evidență. Verbic a șutat periculos la colțul lung, din afara careului, iar portarul român s-a întins și a respins salvator.

Horațiu Moldovan a avut o paradă excelentă
Horațiu Moldovan a avut o paradă excelentă / Captură Pro Arena

Moldovan a închis din nou poarta României în minutul 15, la șutul violent trimis de același Verbic, din interiorul careului. Portarul Rapidului a respins peste transversală.

Reclamă
Horațiu Moldovan a avut o paradă excelentă
Horațiu Moldovan a avut o paradă excelentă / Captură Pro Arena

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în meciul România – Slovenia!

Horațiu Moldovan a debutat la națională, în meciul amical România – Slovenia. Portarul Rapidului a fost trimis titular de Edi Iordănescu în partida de la Cluj.

Moldovan se află într-un moment special al carierei. Goalkeeper-ul de 24 de ani apără în premieră poarta naționalei, după 10 meciuri în care a fost rezervă.

Horațiu Moldovan a avut un sezon excelent la Rapid. El a fost integralist în toate cele 18 partide ale trupei lui Adrian Mutu, iar prestațiile sale l-au propulsat din nou sub „tricolor”, la meciurile de pregătire cu Slovenia și Moldova, din această lună.

Reclamă 4 / 0/3

După o serie lungă de meciuri în care a fost lăsat pe bancă, Horațiu Moldovan a fost inclus în premieră în echipa de start a României, de Edi Iordănescu.

Antonio Sefer, celălalt rapidist convocat la națională, este rezervă în duelul cu Slovenia.

Echipa de start a României în meciul cu Slovenia:

1. Moldovan – 4. Manea, 15. Burcă, 5. Nedelcearu, 3. Vătăjelu – 18. R. Marin-cpt., 14. M. Marin, 10. Cicâldău – 23. Cordea, 9. Pușcaș, 7. Drăguș

Rezerve: 12. Târnovanu, 16. Popa – 2. Opruț, 6. Băluță, 8. Ștefănescu, 11. Petrila, 13. Pantea, 17. Rus, 19. Paraschiv, 20. Olaru, 21. Moruțan, 22. Drăgușin, 24. Sefer, 25. Păun, 26. Boloca

Rapidiștii au sărbătorit debutul lui Moldovan la naționala României, în mediul online.

„Horațiu Moldovan este titular în partida cu Slovenia, ce se va juca de la ora 18:30, la Cluj-Napoca. Astfel, vom asista la debutul sub tricolor al portarului nostru! Toni Sefer este rezervă”, a scris Rapid, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și