Închide meniul

Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Sacrificiul pe care Francesco Totti era dispus să-l facă pentru a juca alături de „Briliant”: „Era să leșin când am auzit asta!”

Cosmin Olteanu Publicat: 24 decembrie 2022, 21:36

Reclamă
Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Sacrificiul pe care Francesco Totti era dispus să-l facă pentru a juca alături de Briliant”: Era să leșin când am auzit asta!”

Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Sacrificiul pe care Francesco Totti era dispus să-l facă pentru a juca alături de „briliant”

Adrian Mutu, în timpul unui eveniment / Hepta

Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Francesco Totti a fost dispus să facă un sacrificiu incredibil pentru a juca alături de „briliant” la AS Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu și-a lansat propria carte, intitulată „Revenirea din infern”, în care povestește mai multe peripeții din cariera de fotbalist.

Adrian Mutu, dezvăluire fabuloasă! Sacrificiul pe care Francesco Totti era dispus să-l facă pentru a juca alături de „briliant”

„Briliantul” a povestit despre faptul că, în perioada în care evolua pentru Fiorentina, AS Roma a făcut o ofertă de 19 milioane de euro pentru internaționalul român. Însă, Fiorentina nu a fost dispusă să-l vândă pe o sumă mai mică de 20 de milioane de euro.

Potrivit spuselor lui Mutu, celebrul căpitan de la AS Roma, Francesco Totti, l-a contactat și i-a transmis că este dispus să renunțe la un milion de euro din salariul său, pentru a o ajuta pe AS Roma să-l cumpere de la Fiorentina. Într-un final, transferul nu s-a concretizat.

„Acum AS Roma apăruse cu o propunere concretă: 19 milioane de euro! Totti m-a sunat primul: «Știu că ai mei oferă maximum 19 milioane, iar ai tăi cer 20 de milioane. Dacă ești decis să faci pasul ăsta, renunț din salariul meu la un milion de euro și completez diferența!» Era să leșin când am auzit asta”, a povestit Adrian Mutu în cartea sa.

Reclamă

Adrian Mutu a bifat cele mai multe partide în tricoul Fiorentinei

De-a lungul carierei de fotbalist, Adrian Mutu a trecut pe la FC Argeș Pitești, FC Dinamo, Inter, Hellas Verona, AC Parma, Chelsea, AS Livorno, Juventus, Fiorentina, Cesena, AC Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA 2013 Tg. Mureș.

Însă, cele mai multe partide le-a bifat în tricoul celor de la Fiorentina, 143. Totodată, a marcat 69 de goluri și a oferit 27 de pase decisive pentru formația italiană.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și