Închide meniul

Adrian Mutu, „fermecat” de un jucător care a strălucit în România – Slovenia 1-2: „Rar vezi așa ceva! Trebuie să avem grijă de el”

Cosmin Cioboată Publicat: 19 noiembrie 2022, 13:42

Adrian Mutu, „fermecat de un jucător care a strălucit în România – Slovenia 1-2: „Rar vezi așa ceva! Trebuie să avem grijă de el

Adrian Mutu, mesaj de luptă înainte de FC Argeş - Rapid

Adrian Mutu este antrenorul celor de la Rapid / Facebook FC Rapid 1923

  • Adrian Mutu, „fermecat” de un jucător din România – Slovenia 1-2
  • Reacția antrenorului Rapidului

Adrian Mutu s-a arătat „fermecat” de un jucător care a strălucit în meciul amical România – Slovenia 1-2. „Briliantul” l-a lăudat la scenă deschisă pe Denis Drăguș, marcatorul golului „tricolorilor”. Mutu consideră că atacantul de 23 de ani poate reprezenta o piesă de bază în noua generație a naționalei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Specialistul Antena 1 a analizat jocul selecționatei lui Edi Iordănescu și și-a ales favoriții. Antrenorul Rapidului a avut cuvinte de laudă pentru Olimpiu Moruțan, Marius Marin și, în special, pentru Denis Drăguș.

Adrian Mutu a fost „fermecat” de un jucător din România – Slovenia 1-2

Atacantul lui Standard Liege a marcat un gol superb în poarta lui Jan Oblak, în minutul 64. A fost primul gol înscris de Drăguș pentru România, la cea de-a 3-a prezență la lot.

Reclamă

„Nu e vorba de exagerări. Mi-a plăcut și mie Moruțan, mi-a plăcut Marius Marin, care depune un efort incredibil și tactic este perfect. Așa cum îl știam de la U21, Moruțan a avut unele momente când a făcut diferența. Spunem așa de Moruțan pentru că sunt puține meciuri la echipa națională văzându-l în forma asta.

Sunt meciuri benefice pentru echipa națională. Edi (n.r. – selecționerul Edi Iordănescu) încearcă să-și dea seama și să caute jucători pentru a forma o echipă mult mai competitivă în preliminarii. Nu trebuie să exagerăm în sensul negativ.

Reclamă

E o înfrângere, dar nu trebuie să facem o dramă pentru că sunt meciuri de verificare și se încearcă anumite lucruri. Cu siguranță, și Edi are nevoie de niște răspunsuri de la anumiți băieți, de la o anumită strategie, de la un anumit sistem pe care îl încearcă. Se vede că e în căutări.

Drăguș mi s-a părut în prima repriză cam singurul la nivel fizic, la forță de pătrundere din echipa României care avea șanse. Chiar dacă nu a avut mari realizări în afară de gol, părea periculos, dădea senzația asta că are puterea de a pătrunde, că are puterea de a duce un 1 la 1 și de a depăși adversari.

Are o forță naturală, e puternic și tehnic, dar trebuie să crească, să fie mult mai constant. L-am avut și eu la U21 și are o forță de pătrundere cum rar vezi la un jucător în ultimii ani în România. De aceea cred că ar trebui să avem grijă de el și să încercăm să-l valorificăm la cel mai înalt nivel pentru că poate să ne aducă un plus în aceste preliminarii”, a declarat Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

Denis Drăguş a prins curaj după ce a marcat primul său gol la naţionala României

Denis Drăguş a prins curaj după ce a marcat primul său gol la naţională, în România – Slovenia 1-2. Atacantul de la Standard Liege a spus că nu vrea să se oprească aici şi promite alte reuşite pentru naţională.

Denis Drăguş a spus că ar vrea să marcheze în fiecare meci pentru echipa naţională. Drăguş a reuşit un gol fabulos în partida cu Slovenia.

Cred că prima repriză nu am avut destul de mult curaj. Cred că asta ne-a lipsit. A doua repriză am demonstrat, am dominat clar şi pzuteam să câştigăm meciul. Ne-a spus să avem încredere în noi că putem să întoarcem rezultatul. Că suntem buni şi să jucăm că personalitate. Mă bucur. Orice reuşită la naţională înseamnă mult.

Mă bucur că am putut să dau primul gol. Pe viitor, sper ca prin golurile mele să câştigăm puncte şi să ne calificăm la turneele finale. În seara asta am dat totul şi sper să o ţin tot aşa. Trebuie să luăm fiecare meci ca pe un mod de a crea o familie şi un grup unit. Sunt foarte mulţi jucători tineri la aceste două meciuri. Sper să dau gol şi cu Moldova şi să ajut echipa la fiecare meci„, a spus Denis Drăguş după România – Slovenia 1-2, la Pro Arena.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”