Închide meniul

Punctul de reper din cariera lui Nicolae Dică! Dezvăluirile fostului antrenor de la FCSB: „A contat foarte mult! O iau ca pe o performanță!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 14:57

Punctul de reper din cariera lui Nicolae Dică! Dezvăluirile fostului antrenor de la FCSB: A contat foarte mult! O iau ca pe o performanță!”

Nicolae Dică, genial când şi-a adus aminte de FCSB

Nicolae Dică / Hepta

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, a dezvăluit care este punctul de reper din cariera sa. Tehnicianul a declarat că se mândrește cu cele două calificări în grupele unei competiții europene, obținute pe banca roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică s-a despărțit după doar câteva luni de FCSB. Antrenorul și-a dat demisia la sfârșitul lunii octombrie, după o înfrângere suferită pe terenul celor de la U Cluj.

Punctul de reper din cariera lui Nicolae Dică. Ce a declarat fostul antrenor de la FCSB

Nicolae Dică susține că cele două calificări obținute pe banca celor de la FCSB reprezintă performanțe notabile în cariera sa. Tehnicianul i-a dus pe roș-albaștrii și în acest sezon în grupele unei competiții europene, și anume Conference League, după o pauză de cinci ani.

La precedenta calificare a bucureștenilor, tot Nicolae Dică se afla pe banca tehnică a echipei, iar atunci reușea să obțină biletele și pentru primăvara europeană.

„Păi am fost mai mult liber, să spun așa (zâmbește), am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult.

Reclamă

După o perioada de 5 ani în care clubul nu fusese într-o grupă europeană, pentru mine a contat foarte mult și o iau ca pe o performanță.

Așa este (n.r. – FCSB a obținut ultima calificare în grupele unei competiții europene tot cu Dică pe bancă), tot cu mine antrenor, am reușit și acea calificare în primăvara europeană, pentru mine înseamnă foarte mult acest lucru. Era și primul meu an ca antrenor principal în Liga 1 și a contat foarte mult pentru mine acel lucru”, a declarat Nicolae Dică, conform sport.ro.

Ce spune Nicolae Dică despre o eventuală revenire la FCSB

Ce spune Nicolae Dică despre o eventuală revenire la FCSB. Antrenorul piteștean a vorbit recent despre posibilitatea unei reveniri pe banca vicecampioanei României. Antrenorul a condus formația bucureșteană în două rânduri, însă susține că nu și-ar mai dori să se întoarcă pe banca tehnică a roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

După ce și-a dat demisia de la FCSB pe 1 noiembrie, Dică exclude fără să stea pe gânduri varianta unei întoarceri la FCSB, dat fiind contextul în care a plecat de la club, dar și dezamăgirile acumulate pe parcursul celor două mandate.

„Am spus că nu! (n.r. despre o posibilă revenire la FCSB). Am fost de două ori acolo ca antrenor principal și am spus că este de ajuns. Am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult”, a declarat Nicolae Dică, pentru sport.ro.

În același timp, antrenorul crede că prestația modestă din Europa a fost cauza pentru care relația dintre el și conducere s-a deteriorat.

„De asta am fost schimbat. Cele două jocuri cu Silkeborg au fost așa, totul s-a întors împotriva mea, chiar dacă reușisem calificarea în grupe. Nu s-au uitat acele jocuri și unul dintre motive acesta a fost, că am și plecat”, a spus Dică, potrivit aceleiași surse citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și