Închide meniul

Punctul de reper din cariera lui Nicolae Dică! Dezvăluirile fostului antrenor de la FCSB: „A contat foarte mult! O iau ca pe o performanță!”

Viviana Moraru Publicat: 26 decembrie 2022, 14:57

Punctul de reper din cariera lui Nicolae Dică! Dezvăluirile fostului antrenor de la FCSB: A contat foarte mult! O iau ca pe o performanță!”

Nicolae Dică, genial când şi-a adus aminte de FCSB

Nicolae Dică / Hepta

  • Nicolae Dică, despre punctul de reper din cariera sa
  • Ce a declarat fostul antrenor de la FCSB

Nicolae Dică, fostul antrenor de la FCSB, a dezvăluit care este punctul de reper din cariera sa. Tehnicianul a declarat că se mândrește cu cele două calificări în grupele unei competiții europene, obținute pe banca roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică s-a despărțit după doar câteva luni de FCSB. Antrenorul și-a dat demisia la sfârșitul lunii octombrie, după o înfrângere suferită pe terenul celor de la U Cluj.

Punctul de reper din cariera lui Nicolae Dică. Ce a declarat fostul antrenor de la FCSB

Nicolae Dică susține că cele două calificări obținute pe banca celor de la FCSB reprezintă performanțe notabile în cariera sa. Tehnicianul i-a dus pe roș-albaștrii și în acest sezon în grupele unei competiții europene, și anume Conference League, după o pauză de cinci ani.

Reclamă

La precedenta calificare a bucureștenilor, tot Nicolae Dică se afla pe banca tehnică a echipei, iar atunci reușea să obțină biletele și pentru primăvara europeană.

„Păi am fost mai mult liber, să spun așa (zâmbește), am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult.

Reclamă

După o perioada de 5 ani în care clubul nu fusese într-o grupă europeană, pentru mine a contat foarte mult și o iau ca pe o performanță.

Așa este (n.r. – FCSB a obținut ultima calificare în grupele unei competiții europene tot cu Dică pe bancă), tot cu mine antrenor, am reușit și acea calificare în primăvara europeană, pentru mine înseamnă foarte mult acest lucru. Era și primul meu an ca antrenor principal în Liga 1 și a contat foarte mult pentru mine acel lucru”, a declarat Nicolae Dică, conform sport.ro.

Ce spune Nicolae Dică despre o eventuală revenire la FCSB

Ce spune Nicolae Dică despre o eventuală revenire la FCSB. Antrenorul piteștean a vorbit recent despre posibilitatea unei reveniri pe banca vicecampioanei României. Antrenorul a condus formația bucureșteană în două rânduri, însă susține că nu și-ar mai dori să se întoarcă pe banca tehnică a roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

După ce și-a dat demisia de la FCSB pe 1 noiembrie, Dică exclude fără să stea pe gânduri varianta unei întoarceri la FCSB, dat fiind contextul în care a plecat de la club, dar și dezamăgirile acumulate pe parcursul celor două mandate.

„Am spus că nu! (n.r. despre o posibilă revenire la FCSB). Am fost de două ori acolo ca antrenor principal și am spus că este de ajuns. Am avut trei luni contract cu FCSB în care am reușit o performanță, aceea de a merge în grupele Conference League și pentru mine a însemnat foarte mult”, a declarat Nicolae Dică, pentru sport.ro.

În același timp, antrenorul crede că prestația modestă din Europa a fost cauza pentru care relația dintre el și conducere s-a deteriorat.

„De asta am fost schimbat. Cele două jocuri cu Silkeborg au fost așa, totul s-a întors împotriva mea, chiar dacă reușisem calificarea în grupe. Nu s-au uitat acele jocuri și unul dintre motive acesta a fost, că am și plecat”, a spus Dică, potrivit aceleiași surse citate anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
"Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?" Răspunsul dat imediat de un oficial FRF
Echipa naţională • 27 mart., 19:23
„Edi Iordănescu s-a gândit la Alex Chipciu?” Răspunsul dat imediat de un oficial FRF