Închide meniul
EXCLUSIV

Marcel Pușcaș, prima reacție după ce un angajat al FC U Craiova a fost înjunghiat: „Poliția urmează să facă o anchetă!” + Care este starea victimei

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 14:02

Reclamă
Marcel Pușcaș, prima reacție după ce un angajat al FC U Craiova a fost înjunghiat: Poliția urmează să facă o anchetă!” + Care este starea victimei

Marcel Pușcaș, prima reacție după ce un angajat al FC U Craiova a fost înjunghiat

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marcel Pușcaș a oferit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, prima reacție după ce un angajat al FC U Craiova a fost înjunghiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duminică seara, un angajat al celor de la FC U Craiova a fost bătut și înjunghiat în plină stradă de mai mulți bărbați, notează ediție.ro. Agresorii sunt presupuși fani ai rivalei din oraș, Universitatea Craiova.

Marcel Pușcaș, prima reacție după ce un angajat al FC U Craiova a fost înjunghiat

Marcel Pușcaș susține că angajatul înjunchiat lucrează în cadrul departamentului de întreținere de la baza sportivă a FC U Craiova și că, în momentul incidentului, nu era în timpul serviciului. În plus, acesta a dezvăluit că, în prezent, victima se află acasă, în afara oricărui pericol.

„Din câte știu, este acasă. Poliția urmează să facă o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat. Toată lumea e în concediu. Inclusiv el este în concediu. E în afara oricărui pericol. Angajatul nu era în timpul serviciului. Lucrează la întreținere la baza sportivă”, a declarat Marcel Pușcaș, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ce a declarat bărbatul agresat

Persoana agresată le-ar fi declarat polițiștilor din Dolj faptul că patru-cinci tineri l-au atacat în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova.

Reclamă

„Bărbatul le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Titulescu, din Craiova, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresat de 4-5 tineri, pe care nu-i cunoaște, fiind lovit de unul dintre aceștia cu un obiect înțepător în zona abdominală”, ar fi declarat, polițiștilor din Dolj, bărbatul agresat.

„Ei sunt cea mai pătimită galerie cunoscută din lume, pentru că au fost ani de zile când n-au avut echipă și au fost ademeniți să meargă la CSU (n.r. Universitatea Craiova) prin fel și fel de mijloace, iar ei au rămas.

Când simțeau că au și ei echipă puternică, noi am luat-o la vale, iar toată vina a căzut pe mine. Le înțeleg frustrarea. Tot oltean sunt și eu, am frustrări, reproșuri din familie. Fac 20 de ani de când sunt implicat financiar în fotbal”, spunea, în trecut, Adrian Mititelu, patronul FC U Craiova, după un conflict cu suporterii.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
Vezi toate știrile
Citește și