Închide meniul

Victor Pițurcă a refuzat oferta, iar acum regretă: „Am spus ‘nu’ din prima! N-am fost profesionist”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 decembrie 2022, 14:22 / Actualizat: 27 decembrie 2022, 18:53

Victor Pițurcă a refuzat oferta, iar acum regretă: „Am spus nu din prima! N-am fost profesionist

Victor Pițurcă a antrenat ultima oară Universitatea Craiova

Victor Pițurcă a antrenat ultima oară Universitatea Craiova / Hepta

Victor Pițurcă a refuzat oferta pentru postul de selecționer al Siriei, iar acum regretă. Pițurcă a dezvăluit că Federația de Fotbal din Siria l-a contactat după ce a rămas liber de contract, însă tehnicianul român n-a vrut să audă de o asemenea variantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă a declarat că a respins oferta din prima, apoi a regretat.

Victor Pițurcă a refuzat oferta, iar acum regretă

Fostul selecționer al României a recunosut că putea măcar să asculte strategia pregătită de sirieni, înainte să ia decizia finală.

„M-a sunat un impresar, din partea Federației Siriene de Fotbal, să preiau echipa națională. Am spus «nu», dar după 2-3 zile am regretat că nu m-am comportat ca un profesionist.

Era vorba de un contract pe termen lung, se gândiseră la mine după ce mi-au citit CV-ul, dar am spus din prima «nu», nu am vrut nici măcar să văd care e strategia. Știu că au niște jucători destul de buni în componență.

Reclamă

Dar ăsta a fost răspunsul meu, s-a terminat. Mi s-ar părea ciudat să ajung în Siria”, a spus Victor Pițurcă, pentru digisport.ro.

Victor Pițurcă a rămas fără angajament în urmă cu doi ani, după despărțirea de Universitatea Craiova.

De-a lungul carierei, fostul selecționer al României a activat și în Arabia Saudită, la Al-Ittihad. Pițurcă spune că ar fi tentat de o nouă aventură în Golf, însă nu la orice echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„În Arabia Saudită, când am antrenat, m-am simțit excelent. Aș fi interesat de zona Golfului, dar de o echipă bună. Ce oferte am primit au fost de la mijlocul clasamentului.

Vedeți CV-ul meu, am antrenat doar vreo 4 echipe, dar toate bune, valoroase. Așa am fost educat, așa mi-am dorit. Nu vreau să antrenez echipe mici”, a mai declarat Victor Pițurcă.

De-a lungul carierei, Victor Pițurcă a antrenat 4 echipe de club: Steaua, Universitatea Craiova, FC U Craiova și Al-Ittihad. În plus, tehnicianul de 66 de ani a condus naționala României în 3 rânduri.

Victor Pițurcă a răbufnit când a auzit ce se vorbește despre naționala României

Victor Pițurcă a răbufnit când a auzit ce se vorbește despre naționala României. Fostul selecționer a fost înfuriat de declarațiile oferite de unii oameni din fotbalul românesc. Multe voci susțin că țara noastră nu are jucători de calitate, la ora actuală, dar Pițurcă i-a contrazis.

Antrenorul de 66 de ani este convins că există jucători în fotbalul românesc care pot face diferența la echipa națională.

Victor Pițurcă a fost de 3 ori selecționer al “tricolorilor” și nu exclude o a 4-a aventură. Întrebat dacă ar fi revenit la cârma naționalei după despărțirea de Mirel Rădoi, din noiembrie 2021, Pițurcă a răspuns:

“Am spus clar că eu nu cred că reveneam la echipa națională, dar știu eu? Nu știu, habar nu am. Nu poți să știi.

Reclamă

Nu poți să spui niciodată. Știu eu ce curent există, ce simt în acel moment? Poate îmi revine ambiția aia de a demonstra ce s-a făcut greșit.

În toată această perioadă, mulți oameni de fotbal au spus ‘n-avem, domnule, echipă, n-avem ce face, asta e’. Eu nu sunt de acord cu lucrul ăsta.

Deci, eu nu sunt de acord. Cum adică? Noi nu avem jucători să ne batem cu Israelul, Slovenia și cu cine am mai jucat în ultimul timp? Hai, să fim serioși”, a declarat Victor Pițurcă, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și