Închide meniul

Victor Pițurcă a refuzat oferta, iar acum regretă: „Am spus ‘nu’ din prima! N-am fost profesionist”

Cosmin Cioboată Publicat: 27 decembrie 2022, 14:22 / Actualizat: 27 decembrie 2022, 18:53

Victor Pițurcă a refuzat oferta, iar acum regretă: „Am spus nu din prima! N-am fost profesionist

Victor Pițurcă a antrenat ultima oară Universitatea Craiova

Victor Pițurcă a antrenat ultima oară Universitatea Craiova / Hepta

  • Victor Pițurcă a refuzat oferta, iar acum regretă
  • „Am spus ‘nu’ din prima! N-am fost profesionist”

Victor Pițurcă a refuzat oferta pentru postul de selecționer al Siriei, iar acum regretă. Pițurcă a dezvăluit că Federația de Fotbal din Siria l-a contactat după ce a rămas liber de contract, însă tehnicianul român n-a vrut să audă de o asemenea variantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă a declarat că a respins oferta din prima, apoi a regretat.

Victor Pițurcă a refuzat oferta, iar acum regretă

Fostul selecționer al României a recunosut că putea măcar să asculte strategia pregătită de sirieni, înainte să ia decizia finală.

Reclamă

„M-a sunat un impresar, din partea Federației Siriene de Fotbal, să preiau echipa națională. Am spus «nu», dar după 2-3 zile am regretat că nu m-am comportat ca un profesionist.

Era vorba de un contract pe termen lung, se gândiseră la mine după ce mi-au citit CV-ul, dar am spus din prima «nu», nu am vrut nici măcar să văd care e strategia. Știu că au niște jucători destul de buni în componență.

Reclamă

Dar ăsta a fost răspunsul meu, s-a terminat. Mi s-ar părea ciudat să ajung în Siria”, a spus Victor Pițurcă, pentru digisport.ro.

Victor Pițurcă a rămas fără angajament în urmă cu doi ani, după despărțirea de Universitatea Craiova.

De-a lungul carierei, fostul selecționer al României a activat și în Arabia Saudită, la Al-Ittihad. Pițurcă spune că ar fi tentat de o nouă aventură în Golf, însă nu la orice echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„În Arabia Saudită, când am antrenat, m-am simțit excelent. Aș fi interesat de zona Golfului, dar de o echipă bună. Ce oferte am primit au fost de la mijlocul clasamentului.

Vedeți CV-ul meu, am antrenat doar vreo 4 echipe, dar toate bune, valoroase. Așa am fost educat, așa mi-am dorit. Nu vreau să antrenez echipe mici”, a mai declarat Victor Pițurcă.

De-a lungul carierei, Victor Pițurcă a antrenat 4 echipe de club: Steaua, Universitatea Craiova, FC U Craiova și Al-Ittihad. În plus, tehnicianul de 66 de ani a condus naționala României în 3 rânduri.

Victor Pițurcă a răbufnit când a auzit ce se vorbește despre naționala României

Victor Pițurcă a răbufnit când a auzit ce se vorbește despre naționala României. Fostul selecționer a fost înfuriat de declarațiile oferite de unii oameni din fotbalul românesc. Multe voci susțin că țara noastră nu are jucători de calitate, la ora actuală, dar Pițurcă i-a contrazis.

Antrenorul de 66 de ani este convins că există jucători în fotbalul românesc care pot face diferența la echipa națională.

Victor Pițurcă a fost de 3 ori selecționer al “tricolorilor” și nu exclude o a 4-a aventură. Întrebat dacă ar fi revenit la cârma naționalei după despărțirea de Mirel Rădoi, din noiembrie 2021, Pițurcă a răspuns:

“Am spus clar că eu nu cred că reveneam la echipa națională, dar știu eu? Nu știu, habar nu am. Nu poți să știi.

Reclamă

Nu poți să spui niciodată. Știu eu ce curent există, ce simt în acel moment? Poate îmi revine ambiția aia de a demonstra ce s-a făcut greșit.

În toată această perioadă, mulți oameni de fotbal au spus ‘n-avem, domnule, echipă, n-avem ce face, asta e’. Eu nu sunt de acord cu lucrul ăsta.

Deci, eu nu sunt de acord. Cum adică? Noi nu avem jucători să ne batem cu Israelul, Slovenia și cu cine am mai jucat în ultimul timp? Hai, să fim serioși”, a declarat Victor Pițurcă, pentru sursa citată anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua
Liga 2 • 18 mart., 18:30
„Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului
Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2
Liga 2 • 12 mart., 15:51
„Gloriile au fost minţite!” Victor Piţurcă, pregătit să ia o decizie radicală după ce CSA Steaua a ratat play-off-ul în Liga 2