Închide meniul

Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB! Ce scriu francezii: „Becali cerea 5 milioane de euro!”

Cosmin Olteanu Publicat: 27 decembrie 2022, 14:44

Reclamă
Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB! Ce scriu francezii: Becali cerea 5 milioane de euro!”

Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB! Ce scriu francezii

Malcom Edjouma, pregătit să fie din nou titular la FCSB / Antena Sport

Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB! Presa franceză a scris despre jucătorul echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a fost transferat de FCSB, în luna februarie a acestui an, de la FC Botoșani, pentru 330.000 de euro.

Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB

Jurnaliștii de la Les Violets scriu despre faptul că transferul lui Malcom Edjouma nu a picat și că ar putea să se perfecteze în această iarnă, având în vedere că Gigi Becali a scăzut prețul jucătorului la 1,5 milioane de euro.

„În august, George Becali cerea 5 milioane de euro, atât cât era clauza jucătorului. Desigur, Damien Comolli (n.r. președintele lui Toulouse) nu a putut oferi această sumă, așa că a optat pentru împrumutul cu drept de cumpărare al lui Theocharis Tsingaras. De atunci, Edjouma a continuat să performeze în campionat, având 3 goluri și 3 pase decisive în 16 meciuri, dar și în Conference League, unde a înfruntat West Ham și Anderlecht.

În această iarnă, plecarea lui de la FCSB este posibilă. Curtat într-o vreme și de Schalke 04, pentru Edjouma a venit o ofertă de 1 milion de euro de la MOL Fehervar. George Becali a cerut cu 500.000 de euro în plus și se pare că maghiarii au încheiat discuțiile și s-au îndreptat către Tobias Christensen, pentru o mutare de aproximativ 850.000 de euro.

Reclamă

Această informație nu îl va nemulțumi pe Edjouma, care nu părea dispus să plece în Ungaria. O situație ingrată pentru cel care aproape revenise acasă în vară. Va putea Damien Comolli să redeschidă acest subiect, având în vedere că el caută un nou mijlocaș în iarnă?”, scrie sursa citată.

Malcom Edjouma este dorit de Toulouse

În ultima perioadă, s-a vorbit de interesul celor de la Toulouse pentru Malcom Edjouma.

Să plătească clauza de 5 milioane de euro. Eu nu îl las, dar are clauză de 5 milioane de euro”, declara Gigi Becali, în luna august, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Toulouse se află pe locul 12 din Ligue 1, cu 16 puncte obținute după 15 meciuri jucate.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:30 LIVE VIDEOCursa de Formula 3 de la Imola e ACUM, LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total pe circuitul din Italia 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A 7:49 VIDEOOleksandr Usyk a început să plângă la conferinţa de presă! Momente tulburătoare pentru colosul care l-a bătut pe Tyson Fury 7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League Vezi toate știrile
Citește și